Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csak akkor lesz kedves...

Miért csak akkor lesz kedves velem, ha már totál kiborultam és költözni akarok?

Figyelt kérdés

együtt élünk, esküvő jövőre tervezve.sokat veszekszünk, általában nekem szeretethiányom van, alacsony az önbizalmam, ő meg ezeket már nem tolerálja, de mondjuk régen sem volt az az ömlengős típus.

nos egyszer-egyszer annyira kikészülök már, hogy feladom és kezdek pakolni, stb stb, de olyankor mindig mézes-mázos, így szeret, meg úgy szeret, így mindig megenyhülök.

vajon miért csinálja ezt a másikkal?

ha nem szeret, miért nem hagy lelépni?

2011. júl. 3. 14:06
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
66%
Ha nem szereted,miért enyhülsz meg és maradsz ott?Hagy ő lelépni,csak..te vagy gyenge hozzá.
2011. júl. 3. 14:08
 2/17 anonim ***** válasza:
75%
Mert szeret, csak nem az a típus, aki lépten nyomon kifejezi, mivel ő nagy valószínűséggel azt gondolja, hogy érzed ezt anélkül is, hogy örökké mondogatná.
2011. júl. 3. 14:08
 3/17 anonim ***** válasza:
46%

14:06

Mert pasi!!! Szokd meg. Nem lesz más. Hiába maradsz. Lehet neked kéne picit elgondolkodnod, hogy lehet, hogy túl sokat vársz tőle? A legtöbb pasi nem az az ömlengős típus, ahogy te írod. Nem lehet éjjel nappal bújni, becézgetni egymást, mintha nem is lenne külvilág. Nem lehet éjjel nappal együtt lenni.:) Ha ez nem így van, akkor nem szóltam egy szót sem. Csak jót akartam. És azért, mert tapasztalatból beszélek. Régen nálunk is ez volt a baj.:)

2011. júl. 3. 14:10
 4/17 anonim ***** válasza:
14:06 nem tudom hogy került oda.:D
2011. júl. 3. 14:11
 5/17 A kérdező kommentje:

én szeretem őt, csak nekem nagyon hiányzik a szeretet

és ha azt is hiszi, hogy ezek nélkül úgy sem hagyom el, nem azért kell szeretet adni, hogy ne lépjen le a másik, hanem mert jólesik.

2011. júl. 3. 14:11
 6/17 anonim ***** válasza:
65%

Mert tudja, hogy hülye vagy és beveszed. Ez pont olyan mint aki agyba főbe veri a felelségét,de utána mindíg bocsánatot kér. a hülye asszony meg elhiszi.

Miért tervezel esküvőt valakivel akiben nem bízol,akivel nem vagy boldog,aki játszik veled?

2011. júl. 3. 14:12
 7/17 anonim ***** válasza:
29%

Azért mert szórakozik veled. egyértelmű. Azért mézes-mázos, mert akar még egy kicsit szivatni.

Hagyd ott úgy is csak boldogtalan vagy mellette, nem érzed jól magad ebben a kapcsolatban, mindig amit a pasi akar az van.

8/17 anonim ***** válasza:
71%
Akkor mondd meg neki, hogy néha jól esne hallani, nem csak 'vészhelyzetben'. De azt semmiféleképpen se várd el, hogy a nap minden percében mondja, hogy szeret!
 9/17 anonim ***** válasza:
Van aki ilyen tipus.Ha már kérted és nem tud változni,akkor úgy néz ki nem vagytok egymáshoz valók.
2011. júl. 3. 14:14
 10/17 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem inkább keress valaki mást, aki jobban elfogad olyannak, amilyen vagy. Még nem vagytok házasok, még abbahagyhatod, mielőtt baba születik. Egész életedben ezzel fogtok küzdeni, ha már most állandó a probléma.

Vagy legalább tartsatok kis szünetet, hogy újra kipróbálhassátok, milyen egymás nélkül.

Tényleg. Ami nem működik, azt nem érdemes erőltetni.

Azért nem hagy lelépni, mert te már egy biztos pont vagy az életében, kényelmes így, megszokta. De ha te folyton csak szenvedsz, az neked jó?

2011. júl. 3. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!