Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csak akkor lesz kedves...

Miért csak akkor lesz kedves velem, ha már totál kiborultam és költözni akarok?

Figyelt kérdés

együtt élünk, esküvő jövőre tervezve.sokat veszekszünk, általában nekem szeretethiányom van, alacsony az önbizalmam, ő meg ezeket már nem tolerálja, de mondjuk régen sem volt az az ömlengős típus.

nos egyszer-egyszer annyira kikészülök már, hogy feladom és kezdek pakolni, stb stb, de olyankor mindig mézes-mázos, így szeret, meg úgy szeret, így mindig megenyhülök.

vajon miért csinálja ezt a másikkal?

ha nem szeret, miért nem hagy lelépni?

2011. júl. 3. 14:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Elég labilis típus vagy, talán neki is jobb lenne, ha otthagynád.
2011. júl. 3. 14:15
 12/17 A kérdező kommentje:

14:11 lehet túl sokat lógsz már itt :)

amúgy ha "szórakozna" velem, vagy csak "biztos pont" vagyok az életében, így elvenni valakit....

amúgy ha labilis jellem vagyok

az a fentiek miatt lenne!

2011. júl. 3. 14:20
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
Hát igen... Pasik, nem lehet rajtatok ki igazodni.:D
2011. júl. 3. 14:29
 14/17 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem nagy hiba, ha a párunktól várjuk, hogy a defektjeinket, hiányainkat megoldja. Amit a szülőktől nem kaptunk meg, más nem fogja tudni (teljesen) megadni. Próbáld ki, hogy elkezdesz megerősödni (számtalan módszer közül választhatsz), és nem azt érzi, hogy fojtogatod az elvárásaiddal. Csak azért merem mondani, mert ugyanezt csináltam a párommal, észre sem vettem.
2011. júl. 3. 15:34
 15/17 A kérdező kommentje:

a múlthétem megint veszekedtünk, megint szakítani próbáltam, hát megint így szeret meg úgy szeret

de amikor minden rendben van, miért nem mondja, csak úgy, szeretetből????

tőle nem akarom megkérdezni, hogy NE "fojtogassam az elvárásaimmal"

2011. júl. 26. 07:36
 16/17 anonim ***** válasza:
Szia,nem akarlak megbántani,de nem mindenki tudja kimutatni az érzéseit,attól még szeret!Hány éves vagy?Megértem én,hogy ez fontos a számodra,de hidd el nagyobb problémák is vannak ennél.Sokszor aki folyton nyal-fal,meg így szeretlek-úgy szeretlek,az nem is szeret igazán.A kevés néha több,azt kell megbecsülni.Döntsd el,hogy jó így neked,vagy nem.Ha nem,akkor hagyd ott őt és válassz olyan társat,aki hasonló hozzád.Nem ezek a legfontosabb érvek egy kapcsolat mellett,hanem a gondoskodás,biztonság,szeretet,hűség,józanság.Ha neked másra van szükséged,akkor lépj,mert a párod fog idegbajt kapni egy idő után.
2011. júl. 26. 08:13
 17/17 A kérdező kommentje:

köszi a választ, igazad van.

tényleg nem ez a legnagyobb baj egy kapcsolatban és nem erre kell alapozni, valamint tényleg aki állandóan "nyal-fal" lehet nem is szeret igazán.

csak olyan nehéz úgy élni, mintha egy kolitársammal lennék együtt :(

tudom, ha nem megy, hagyjam el.

de kár, hogy minden fekete meg fehér.

köszi mégegyszer

2011. júl. 26. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!