Nekem elegem van! Miért nem lehet az amit én akarok?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok és a bályám tart el minket, mármint engem meg az anyukámat, mert apa 2 éve elköltözött. A tesóm 28 éves és informatikus. Jól keres meg minden és két lakásos házában lakuk. Nekem az a bajom ahogy ki néz. Mint egy rossz bu*i. Be van fonva a haja és deszkásnak néz ki. A héten itthon volt és takarította a lakását, meg rendet rakott, meg nekem adta a cuccait amit nem hord.Nem akarom hordani hiába márkás mert nem tetszik, én emós göncöket akarok. Nem turkálóból hanem a New Yorker.-ből. Anyám veled ordibál, hogy hisztis vagyok. Kapja be megyek apámhoz inkább. Minden sza*ra van pénze tesómnak X-box meg ilyenek de erre nincs?2010. júl. 14. 19:06
1/59 anonim válasza:
én megértem hogy nem akarod azokat hordani ha nem tetszenek, de ez... XDDDDDDDDDDDDDDDD
2/59 anonim válasza:
Szánalmas vagy! 2nagy pofon kellene neked a Bátyádtól és Anyukádtól is , nem emós cucc a New Yorker-ből...
3/59 anonim válasza:
De kis szánalmas vérszívó vagy! eltartanak, a s.egged fényesre nyalják, és még ajándékot is kapsz. Nem olyan, amilyet szeretnél, de van, akinek se anyja, se apja, se háza. Ha a bátyád nem lenne, mehetnél jóanyáddal az utcára és kukázhatnál magadnak, na abban a turiban vannak még jó ruhák!
Meg kell tanulni tisztelni a másikat, pláne ha ennyire megérdemli! Ha nem tetszik a cucc, amit neked ad, ne hordd, de a nemtetszésed nyeld le. Majd te megkeresed magadnak azt a pénzt, amiből a New Yorkerben szegecses papírzsepit vehetsz, te emo-s sz.ardarab!
4/59 anonim válasza:
Ahelyett, hogy megköszönnéd a bátyádnak, hogy eltart titeket, ugyanis NEM lenne köteles még egy szelet kenyeret sem venni neked, nemhogy új ruhákat. És te még leb.uzizod. Buta liba vagy!
5/59 anonim válasza:
ugye csak viccelsz? a bátyád már nem is él otthon, de gondoskodik rólatok, támogat anyagilag, kitakarít, stb és te azért hisztizel, mert nem kapsz cuccokat a New Yorkerből? Apád bezzeg jófej, bár a leírtak alapján jóval kevésbé érdekli, hogy mi van veled, mint a bátyádat. anyukádnak igaza van: hálátlan, hisztis kis hülyegyerek vagy. vigyázz, nehogy aztán később megbánd, hogy így viselkedtél a tesóddal...
6/59 anonim válasza:
Kis hülye emós nyávogós pics@ vagy, ez az igazság.Miért kellene a tesódnak a se..edet is kinyalni?Örülj, hogy a levetett gönceit megkapod.Anyád helyében ugrálnék örömömben, hogy elmész apádhoz!
7/59 A kérdező kommentje:
Nem értitek más a stílusom és fiú vagyok. Nem akarok turis ruhát azt már hordta valaki. 900ft kilója, adott egy ötezrest tesóm de nem kell nekem új kell.
2010. júl. 14. 19:15
8/59 anonim válasza:
sssz ennek kamu szaga van :) még a nagyon h*lye akaratos emberek is tudják hogy egy ilyen krédésért csak a savat fogják kapni:)
9/59 anonim válasza:
Akkor told be a s*ggedet a rébuszhoz aztán kérjél munkát..B*zdm*g elsüllyedek szégyenemben,hogy egy korosztályban vagyunk körülbelül.Az olyasfajták mint te...Miattuk megy az általánosítás...Húúú de nagyon felhúztam magam...Még New Yorkerből...Jó hogy nem már mindjárt Guccit meg Armanit akarsz a s*gged alá....
10/59 anonim válasza:
én értem, te nem érted! az a baj, hogy rossz társasággal lógsz, sz*r az ízlésed s egy szikrányi empátia sem szorult beléd. egyébként 5ezer Ft-ért már lehet vásárolni a New Yorkerben, ha mégse derogálna elkölteni a szintén a bátyádtól kapott pénzt. Elárulnád, hogy miért épp arra neheztelsz, aki a legtöbbet segít rajtad és anyukádon?! kapj a fejedhez kiskölök, mert felháborító, amit művelsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!