Anyósomat miert zavarja, hogy így élem az életem?
31 eves vagyok. Fiatal, élvezem az életem, imádok utazni, legnagyobb vágyam az életben, hogy minél több helyet láthassak ezen a gyönyörű bolygón. Amikor csak tehetem utazok. Hosszabb, de 1-2 napos utakra is. Munkám az az, ami éppen az adott életszakaszban összejön. Nem szeretem mindig ugyanazt csinálni, nekem kell a változatosság, az új élmény, tapasztalás. Egyszerűen megőrülnék, ha évtizedekig ugyanazt kellene csinálnom, és munka után csak sietnék haza, hogy pihenjek a másnapi munka miatt... Én élni akarok, nem csak eltengődni valahogy a mindennapokban.
Anyósom viszont folyton azzal jön, hogy mikor lesz már baba, mikor szülök, babaszoba, baba,baba... Pedig megmondtam már sokszor, hogy én nem ez vagyok. Nem fogom lekötni magam örökre. Nem vágyom gyerekre. Én nem tudnék úgy élni, hogy abból álljanak a napjaim, hogy otthon babázok... Olyan gyorsan elröppen az életünk. Én nem akarok a társadalmi elvárás miatt azba tipikus nő lenni, aki csak házasságot és 3 évente szülőszobát akar látogatni... És emiatt anyósom sokszor megjegyzéseket tesz. Nem az ő élete. Unatkozik? Ezèrt kellene unoka? Miért nem érti meg 53 éves létére, hogy én csak a saját, illetve a férjemmel közös életünkre akarok koncentrálni és a kör nem fog bővülni...
Elolvastam pár hozzászólást. Nézd, te utazni akarsz, nem akarsz megfelelni a társadalmi elvárásoknak (magam sem akarok),nem érdekel a mások véleménye, a te életed, stb, stb.Nem értem,hogy akkor mi a fenének írtad ki ide azt, hogy miért zavarja az anyósod az, hogy te hogy élsz?
Kit érdekel, mit gondol a kedves mama?:D
Ugyan már, királylány...
Tudom, hogy egy éves kérdés~
DE! Nekem nagyon tetszik ez az életfelfogás szerintem ez nem gond, inkább élvezzétek az életet. Kit érdekel az anyós amúgyis. Meg ha nem akarsz gyereket akkor tartsa ezt tiszteletben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!