Anyósomat miert zavarja, hogy így élem az életem?
31 eves vagyok. Fiatal, élvezem az életem, imádok utazni, legnagyobb vágyam az életben, hogy minél több helyet láthassak ezen a gyönyörű bolygón. Amikor csak tehetem utazok. Hosszabb, de 1-2 napos utakra is. Munkám az az, ami éppen az adott életszakaszban összejön. Nem szeretem mindig ugyanazt csinálni, nekem kell a változatosság, az új élmény, tapasztalás. Egyszerűen megőrülnék, ha évtizedekig ugyanazt kellene csinálnom, és munka után csak sietnék haza, hogy pihenjek a másnapi munka miatt... Én élni akarok, nem csak eltengődni valahogy a mindennapokban.
Anyósom viszont folyton azzal jön, hogy mikor lesz már baba, mikor szülök, babaszoba, baba,baba... Pedig megmondtam már sokszor, hogy én nem ez vagyok. Nem fogom lekötni magam örökre. Nem vágyom gyerekre. Én nem tudnék úgy élni, hogy abból álljanak a napjaim, hogy otthon babázok... Olyan gyorsan elröppen az életünk. Én nem akarok a társadalmi elvárás miatt azba tipikus nő lenni, aki csak házasságot és 3 évente szülőszobát akar látogatni... És emiatt anyósom sokszor megjegyzéseket tesz. Nem az ő élete. Unatkozik? Ezèrt kellene unoka? Miért nem érti meg 53 éves létére, hogy én csak a saját, illetve a férjemmel közös életünkre akarok koncentrálni és a kör nem fog bővülni...
Kedves kérdező, naponta kb 3 kérés szól arról, hogy mit csináljak anyóssal, mert piszkál az unokatémával mi pedig nem is akarunk gyereket.
Olvasgass vissza, nem te vagy az egyetlen aki ilyen problémával küzd.
Kepzeld kerdezo, millió nő van így vele, hogy megkerik, nem pedig elveteti magát. Ez utóbbival sincs baj, mert miután semmi sem kötelező, a ferfi nem koteles elvenni.
Ha meg anynira nem akartál volna se eljegyzést, se házasságot, most nem lenne férjed. Nem kell megszólni másokat. Egy fokkal nem vagy jobb,mint ahh anyósod.
Az előzőeket nem olvastam végig
Kérdező :) ha neked és a férjednek így jó,akkor ne törődj anyós véleményével.
Én titkon kicsit irigykedem ia aki ennyit utazik,mert én nem tehetem meg sem anyagilag sem a munkám nem hagyhatom itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!