Anyósomat miert zavarja, hogy így élem az életem?
31 eves vagyok. Fiatal, élvezem az életem, imádok utazni, legnagyobb vágyam az életben, hogy minél több helyet láthassak ezen a gyönyörű bolygón. Amikor csak tehetem utazok. Hosszabb, de 1-2 napos utakra is. Munkám az az, ami éppen az adott életszakaszban összejön. Nem szeretem mindig ugyanazt csinálni, nekem kell a változatosság, az új élmény, tapasztalás. Egyszerűen megőrülnék, ha évtizedekig ugyanazt kellene csinálnom, és munka után csak sietnék haza, hogy pihenjek a másnapi munka miatt... Én élni akarok, nem csak eltengődni valahogy a mindennapokban.
Anyósom viszont folyton azzal jön, hogy mikor lesz már baba, mikor szülök, babaszoba, baba,baba... Pedig megmondtam már sokszor, hogy én nem ez vagyok. Nem fogom lekötni magam örökre. Nem vágyom gyerekre. Én nem tudnék úgy élni, hogy abból álljanak a napjaim, hogy otthon babázok... Olyan gyorsan elröppen az életünk. Én nem akarok a társadalmi elvárás miatt azba tipikus nő lenni, aki csak házasságot és 3 évente szülőszobát akar látogatni... És emiatt anyósom sokszor megjegyzéseket tesz. Nem az ő élete. Unatkozik? Ezèrt kellene unoka? Miért nem érti meg 53 éves létére, hogy én csak a saját, illetve a férjemmel közös életünkre akarok koncentrálni és a kör nem fog bővülni...
Nem olvastam el az összes választ, meg minden kérdezői megnyilvánulást, lehet, hogy ismétlek, bocs.
Szerintem a kérdés, kamu, ezt onnan veszem, hogy két hét szállás meg repjegy nem jön ki 60 ezerből, max. akkor, ha az árokparton alszik.
Ha ilyen csodálatos életem lenne, mint amit a kérdező leír, lszarnám, mit mond az anyós, megmondanám neki a legnagyobb kedvességgel, hogy nem lesz unoka, aztán nem lamentálnék, nem írogatnék ki kérdéseket az anyóson elmélkedve, hanem a következő utat tervezném.
Ha olyan nagyon boldog vagy, kérdező, mit csámcsogsz az anyóson? A boldogok nem mások életével foglalkoznak, ugye-ugye?
46-os vagyok, és éppen azért írtam ezt, mivel én utazom. Voltam már 60 ezerből 3 éve egy hétig Rómában, nem fapados repjeggyel, de akkor a szállásért nem kellett fizetnem.
A 14 éjszaka még így sem jön ki 60 ezerből plussz repjegy, amit leírtál, szerintem számolj utána.
Te jó ég mi van itt :D sok pics*. Kérdező szerintem nagyon állat ahogy az életed éled. Ha te ezt érzed az utadnak akkor folytasd! A férjed anyukája pedig előbb utóbb befogja látni. Vagy pedig tényleg a férjed fogja magát és beszél vele.
A sok negatív ősanya gyíknak üzenem hogy attól mert nekik az szülés volt életük legszebb dolga attól még más élheti másként a rövid kis életet. Nem kell a kérdezôn kiélni a haragot ami az miatt forr bennük hogy nekik ez nem jött össze.:)
Ja és az utazómajom honlapon simán lehet 60ert 2 hétre menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!