Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetséges, h. anyósomat...

Lehetséges, h. anyósomat zavarja, hogy nem hízok mint egy állat?

Figyelt kérdés

Mentem ki a konyhába egy joghurtért,most 9-kor.Hozott haza tortát.Egyből azzal jön,hogy egyem meg a tortát.Mondom majd holnap eszek belőle.(egy szelet van de nem is kívánom)Erre ő,vacsit nem is eszel akkor?A spájzba kerestem a joghurtot.Kiabálok ki neki,h.de azt eszek de nem torta lesz a vacsorám.Folyton ilyenekkel traktál.Egyik nap,egyek keltrétest ha nem kell a sülthús.Nem ettem egyiket se teszem hozzá.Úgy érzem zavarja,h.nem látszik rajtam semmhp.Kb 3kg.híztam,18hetes vagyok.Ma meg is jegyezték,h.nincs hasam.

Mért ekkora gond egyeseknek az ilyen??

2013. márc. 19. 21:08
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
18%
Lehet, hogy tudat alatt féltékeny/irígy rád!
2013. márc. 19. 21:11
 2/22 anonim ***** válasza:
85%
nem biztos, h rosszindulat van mögötte. azaz nem biztos, h azt kívánja, h elhízz, csupán arról van szó,h az ő generációjában még az volt a normális, h a nők bátran ettek és híztak a terhesség alatt. szerintem a babáért aggódik, h hátha nem tud rendesen fejlődni, mert nem kap elég tápanyagot. ami persze nem igaz, de ők aggódhatnak. tényleg nem híztál sokat, de ha nem "éhezel", akkor nincs ezzel baj :)
2013. márc. 19. 21:13
 3/22 anonim ***** válasza:
86%

Ez most mi akar lenni ez a kérdés, dicsekvés vagy panaszkodás?

Lehet szerencsétlen csak jót akar, próbál a kedvedben járni (mint általában a terhesekében a környezetük).

2013. márc. 19. 21:14
 4/22 anonim ***** válasza:
60%

Lehet, hogy csak kedveskedik.

Amúgy egyáltalán nem kevés a 3 kiló hízás a 18. hétig.

2013. márc. 19. 21:15
 5/22 anonim ***** válasza:
83%
Úristen, azért szerintem nem kell ennyire rémeket látni. Lehet csak jót akar, meg kedveskedni. Nekem is van ilyen rokonom, aki folyton tömne, de eszembe nem jutott még arra gondolni, hogy irigy lenne az alakomra.
2013. márc. 19. 21:28
 6/22 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó:akkor te szerinted,sok és kövér vagyok vagy mi??

Nem éhezek.Eszek,de nem édességet,és nem tömöm magam.

Nem dicsekvés egyeltalán,csak engem idegesít!És a viszonyunkat nézve,nem csodálkoznék ha szándékosan akarna "hízlalni"De nem fog menni neki,mert hiába tukmál rám mindent,akkor is csak akkor és azt eszek amit én akarok.Nem igazán a csokitortából jutna a szügséges tápanyagokhoz a pici.

2013. márc. 19. 21:28
 7/22 A kérdező kommentje:
Bocs,nem utolsó hanem 21:15.
2013. márc. 19. 21:29
 8/22 anonim ***** válasza:
54%
Én úgy vettem észre, hogy az ő generációjuk a súly megszállottja, ha terhességről van szó. Anyósom előbb kérdezett az épp aktuális súlyomról, mint arról, hogy hogy van a baba, mi volt ultrahangon, stb. Ez érdekelte, erről akart beszélni, és mikor én már leállítottam a témát, a férjemet faggatta titokban arról, hogy vajon mennyit híztam. Második terhességemet élem, most is ez érdekli a legjobban. Ez van, nem vagy egyedül.
2013. márc. 19. 21:33
 9/22 anonim ***** válasza:
35%

Akkor rám mit mondanál kedves 4-es,hogy már a 23. hétre kereken 10 kilót híztam és eleve túlsúllyal indultam??

Kedves kérdező,szarj le mindenkit.Ha nem esik jól,akkor ne edd meg,ha pedig jól esne,akkor egyél csak!!Nekem is mondja mindenki,hogy az a 13 kiló milyen sok amit már felszedtem,nem mondom,hogy egyáltalán nem zavar,mert a hátamra meg a combomra tényleg sok ráment,de szülés után majd leadom.Nem tudok mit tenni az ellen,hogy egyfolytában kívánom az édességet.És nem falok,egy nap csak 2x,max 3x eszem.

Örülj neki,hogy még nincs akkora hasad,majd a 30.hét körül be fog ám indulni,emiatt nem kell úgy aggódni.18 hetesen még nekem sem nagyon volt pocim.Nekem mondjuk most sem olyan nagy,még is elég nagy fájdalmaim vannak,hát még ha hatalmas lenne,nem is tudom mi lenne akkor.

33 hkm

2013. márc. 19. 21:37
 10/22 A kérdező kommentje:
Ő igazából nem kérdez semmit.Lctja,hogy jól vagyok ellenben vele.Azzal traktált az elején,h.majd várjak milyen rosszul leszek,majd én is végighányom meg ilyenek.Na,akkor ne gondoljam,h."féltékeny"?
2013. márc. 19. 21:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!