Lehetséges, h. anyósomat zavarja, hogy nem hízok mint egy állat?
Mentem ki a konyhába egy joghurtért,most 9-kor.Hozott haza tortát.Egyből azzal jön,hogy egyem meg a tortát.Mondom majd holnap eszek belőle.(egy szelet van de nem is kívánom)Erre ő,vacsit nem is eszel akkor?A spájzba kerestem a joghurtot.Kiabálok ki neki,h.de azt eszek de nem torta lesz a vacsorám.Folyton ilyenekkel traktál.Egyik nap,egyek keltrétest ha nem kell a sülthús.Nem ettem egyiket se teszem hozzá.Úgy érzem zavarja,h.nem látszik rajtam semmhp.Kb 3kg.híztam,18hetes vagyok.Ma meg is jegyezték,h.nincs hasam.
Mért ekkora gond egyeseknek az ilyen??
Ez is akkora egy őrült felfogás.Hogy elvettem a fiát.Nem bántásból csak vélemény.De ha ez a gondja akkor magának köszönheti,mert az ahogy velünk viselkedik az abszurd.És a fiát nem veszem el tőle,ez az élet rendje,de az már nem,h meg kell magát utáltatnia!Nem is értem.Miért nem tudunk úgy együtt élni,h.nem mi vagyunk a bűnbak mindenben.Inkább ne is szólna hozzánk!
Az gondoltam,h.nem azért féltékeny,h.terhes vagyok és ő meg nem.Szerintem inkább az,h. Mi 3-an egy család leszünk.Itt leszünk egymásnak.És a mi kapcsolatunk jobb és más is mint az övé volt annó.De ő ezen már túl van,azért mert az ő élete olyan volt amilyen ne akarja már a miénket tönkretenni.Ő nem jött/jön ki az anyósával,az annyát meg isteníti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!