Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetséges, h. anyósomat...

Lehetséges, h. anyósomat zavarja, hogy nem hízok mint egy állat?

Figyelt kérdés

Mentem ki a konyhába egy joghurtért,most 9-kor.Hozott haza tortát.Egyből azzal jön,hogy egyem meg a tortát.Mondom majd holnap eszek belőle.(egy szelet van de nem is kívánom)Erre ő,vacsit nem is eszel akkor?A spájzba kerestem a joghurtot.Kiabálok ki neki,h.de azt eszek de nem torta lesz a vacsorám.Folyton ilyenekkel traktál.Egyik nap,egyek keltrétest ha nem kell a sülthús.Nem ettem egyiket se teszem hozzá.Úgy érzem zavarja,h.nem látszik rajtam semmhp.Kb 3kg.híztam,18hetes vagyok.Ma meg is jegyezték,h.nincs hasam.

Mért ekkora gond egyeseknek az ilyen??

2013. márc. 19. 21:08
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

4-es vagyok. Nem azt írtam, hogy sok a 3 kiló. Nem sok, hanem teljesen normális. Csak nekem a kérdésből úgy tűnt, hogy Te átlagon alulinak tartod ("nem látszik rajtam semmhp.Kb 3kg.híztam,18hetes vagyok.Ma meg is jegyezték,h.nincs hasam."). Erre írtam, hogy nem kevés. Bocs, ha félreérthető volt.

18 hetesen még nagyon sok kismamának lapos a hasa. Nekem már gömbölyödött egy kicsit, de ruhában még nem látszott.

2013. márc. 19. 21:43
 12/22 anonim ***** válasza:

Új hozzászóló vagyok. A leírásod alapján együtt éltek. Ha tudod hogy ilyen miért kell oda gyereket szülni? Költözzetek el, akkor nem fog "piszkálni".

Érdekes engem nem csesztet anyósom, találkozunk egy hónapban egyszer-kétszer, akkor örül hiogy lát. Egyébként engem is próbál tömni mindíg, de amúgy is ilyen én ezt nem veszem támadásnak. 30 hetes km (ja és ha tévedtem az együtt éléssel kapcsolatban akkor előre is elnézést kérek)

2013. márc. 19. 21:44
 13/22 A kérdező kommentje:
Együtt élünk,de ez nem a te dolgod,hogy hova szülök gyereket!!Örülj,hogy meg teheted,h.ne az anyósoddal keljen élned.Én is rohadtul örülnék de amíg nincs jobb ez van.
2013. márc. 19. 21:52
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem bántásból írtam, mi is albérletben vagyunk, de ezt tudatosítanos kell magadban, hogy az együttélésnek meg vannak az ilyesfajta hátrányai.
2013. márc. 19. 21:55
 15/22 A kérdező kommentje:
Nem 1hete élünk együtt,meg előtte is volt szerencsém nákta roszabbhoz is,nem meglepetés ez az egész.
2013. márc. 19. 22:01
 16/22 anonim ***** válasza:
Szerintem is teljesen átlagos a 3 kg hízás, egyáltalán nem kevés. Hát igazából mi nem látjuk/halljuk hogyan is mondja ezeket a dolgokat, de simán lehet kedvességből is. Nem gondolnám hogy direkt hízlalni akarna... legalábbis normális átlag ember ilyet nem csinál.
2013. márc. 19. 22:12
 17/22 anonim ***** válasza:

19 hetes kismama vagyok. Akkor kíváncsi lennék, hogy rám mit szólna anyósod. Én még 19 hetesen egy dekát sem híztam. Tény nem is kívánom a nasikat. Bár most már igazán jöhetne egy pici rám.

Nem tudom, hogy milyen módon mondja ezeket anyósod. De szerintem sem bántásból teszi. Régen az az elv volt érvényben, hogy kettő helyett eszik az ember és nem kettőért. A két dolog között nagy a különbség és ebből fakadhat félreértés. Mert az elsőnél inkább a mennyiségre megy rá az utóbbinál a minőségre. A 3kg nem sok de nem is kevés 18 hét alatt. Szerintem teljesen rendben van. Mind addig ameddig a pocaklakód fejlődik és jól érzi magát odabent akkor egyél úgy ahogy neked tetszik. Csak arra figyelj, hogy ne éhezzél a többi meg részlet kérdés, hogy mit és hogyan eszel.

2013. márc. 20. 07:35
 18/22 anonim ***** válasza:

Ez amit írsz hogy előrevetítette milyen rosszul leszel majd stb. inkább rosszindulatnak hívnám, nem féltékenységnek. A féltékenység jelen esetben az ha ő is vágyna terhességre erről nincs szó szerintem. Gondolom rossz a kapcsolatotok és ott akar bántani, vagy beszólogatni ahol tud.

Nagyon rossz lehet így élni nap mint nap. Vele együtt. És baba megszületése után se biztos hogy jobb lesz ő, mint ember sőt. Sajnálom, hogy így kell gyereket vállalnod, mert nagyon süt a szavaidból hogy nem szereted, max.elviseled nagy nehezen ezt a helyzetet meg őt.

2013. márc. 20. 07:51
 19/22 anonim ***** válasza:

Én meg úgy örülnék, ha valaki hozna nekem sütit vagy tortát :-)

Én bevállalom, megeszem :-)

2013. márc. 20. 08:14
 20/22 A kérdező kommentje:

07:51. Látom Te megértesz engem. :-) Egy ideje borzasztó a helyzet és sajnos minden amit mond olyan hangsúllyal teszi,h az nem lepget jóindulatú.Sokat kéne ahhoz írnom,hogy lássátok milyen a helyzet.

Nem vagyok olyan mint a kicsi,kedvenc lánya és ez is zavarja.Útálom mikor ismerősök igaz még régebben azt hajtogatták,h.szóbajött milyen,h.nekem az a dolgom,hogy anyósomat körbeugráljam,meg ilyenek!Az én meglátásom az,h.rohadtul nincs nekem felé nézve kötelezettségem.Ott a lánya ő bőségesen körbeugrálja.Ez is a gond.Nagyon elkapatták.A fia meg jóformán le van kakálva.A másik meg,ha ő úgy viselkedik velünk mint egy sárgalapossal akkor mit várjunk?Mi bármit csinálhatunk nem jó,nem tetszik neki.De a lányával pont fordítva!!Azt mondogatja a rokonaiknak,h.majd ha meglesz a baba az lesz őneki a gyógyír.Ezen én nagyon kiborultam.Mi az,h.neki lesz gyógyír?Nekem anyám halt meg mielőtt kiderül ,h.terhes vagyok!Talán nekem nagyobb szügségem lesz a "gyógyírre",tisztára kiakarjájt sajátítani pedig még meg se született szegény.

2013. márc. 20. 13:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!