Mennyire ciki ha viszek, vagy ott veszek ennivalót?
Lehet nem ide tartozik akkor tegyétek át.
Nagyon sokat vagyok pároméknál (aki szintén szüleivel él, ahogyan én is), és ők nagyon másképp táplálkoznak mint én. Az ebédbe nyilván nem szólok bele, bár volt már hogy nem ettem meg, konkrétan a disznópörköltet amitől fáj a hasam.
De pl reggelire is margarint esznek, mindenféle felvágottal, amit én nemigazán szeretek. Gondoltam mi lenne ha vinnék vajat, sajtot, sonkát, amiből természetesen bárki ehet? Csak nem tudom ez nem e úgy veszi ki magát, hogy elégedetlen vagyok. Felnőtt, kereső nő vagyok, csak az összeköltözés egyenlőre nem megoldott. Szerintetek ciki? Vagy lehet még örülnének is? Páromnak se nagyon mertem mondani, nehogy neki is rosszul essen, vagy elégedetlennek gondoljon. Bár ő tudja hogy otthon egészen mást eszek. Viszont az is igaz hogy nem állnak jól anyagilag, ami miatt szintén lehet kettős ez, vagy az hogy "elkényeztett úri lány, nem jó neki az olcsó", vagy pedig örülnek hogy ehetnek normálisabbat. Kedvesek velem, szeretnek, semmiképp sem szeretném őket megbántani.
Egyszerű.
Ne úgy vidd, hogy "Moslék a kajátok, ezért inkább hoztam sajátot.", hanem mond azt, hogy szeretnék beszállni a kiadásokba, ezért bevásároltam, tessék.
1.-nek.
Ez nem finnyáskodás, nekem is volt olyan, hogy nem ettem a csajoméknál, mert nem szerettem azokat a kajákat.
Vagy szerinted fossam össze magam a sok tejes kajától, ott a vacsoraasztalnál, laktózérzékenyen?
2!
Ezzel az a baj, hogy elvileg nekik kellene hogy vásároljon, ha a kiadásokba akar beszallni, gyakorlatilag viszont magának veszi, ergo meg is eszi
Kérdező!
Úgy csináld, ahogy 2-es javasolta!
Ha azért nem vettek eddig olyat, mert nem szeretik, akkor úgyis te fogod megenni. Ha ők is szívesen eszik, akkor is nyilván nagy részét meghagyják neked. Ha látod, hogy fogyasztják, akkor legközelebb többet veszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!