Ciki sztorik az első anyós após találkozásnál?
Az én anyósom rohadt szépen néz ki, de komolyan, eszméletlen gyönyörű még 50 évesen is. Az első találkozásnak felállt rá, és amikor átöleltem ő ezt megérezte, és később elmondta nekem, hogy érezte. Nah, az nem volt kellemes. :D
Amúgy jól kijövök az anyóssal, meg az apóssal is.
Első este ott aludtunk náluk.
A fürdőszoba az anyósék szobája mellett volt.
Én a zuhany alatt elég szép dolgokat mondtam a barátnőmnek(bemegyünk a szobába így meg úgy megba....lak, nem fogsz tudni lábra állni stb)
Anyósék mindent hallottak:D
Valahogy olyan a fal, pedig tégla lakás meg minden, hogy áthallatszott:D
Másnap Anyós közölte velem, hogy legközelebb inkább hanyagoljam, de egyébként nevetett rajta ő is.
Nekem sikerült egy irdatlan büdöset kuláznom a bemutatkozó látogatáson anyósoméknál. Nem volt a vécében illatosító, így amikor kijöttem, csak azt láttam, hogy mindenki kegyetlenül fintorog, próbálják takargatni az orrukat, úgy téve, mintha csak megpiszkálnák. Így kezdtünk neki az ebédnek, amikor anyósom 86 éves muterja elkurjantotta magát:
- A nemjóját, Te disznótrágyát főztél, lányom?
Reméltem, hogy erre mindenkiből kiszakad a nevetés, de mindenki olyan karót nyelve, szótlanul folytatta az ebédet, hogy tovább égtem mint a Reichstag...
Hát így indult a kapcsolatom a pereputtyal... azóta már boldog házasságban élek. Ja, egy másik nővel. :)
Nekem csak egy gimnáziumi "kapcsolat" volt, de volt egy fiú, aki be akart mutatni a szüleinek, de nem voltak otthon, mert dolguk akadt, így kicsit várnunk kellett. Addig bementünk a nappaliba, és kicsit szórakoztunk :) Nem volt szex meg semmi, csak összebújtunk, szenvedélyesen csókolóztunk. Bejön a mami, ránk se néz: Ej gyerekek, a szerelemmel nem laktok jól, gyertek kész a húsleves :D
De nem nézett ránk, csak bejött, lerakott valamit, közben mellékesen mondta, hogy kész a kaja :D
Nem nagy sztori, de nekem elég égő volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!