Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ciki sztorik az első anyós...

Ciki sztorik az első anyós após találkozásnál?

Figyelt kérdés
2015. aug. 27. 17:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
44%

Az én anyósom rohadt szépen néz ki, de komolyan, eszméletlen gyönyörű még 50 évesen is. Az első találkozásnak felállt rá, és amikor átöleltem ő ezt megérezte, és később elmondta nekem, hogy érezte. Nah, az nem volt kellemes. :D

Amúgy jól kijövök az anyóssal, meg az apóssal is.

2015. aug. 27. 17:31
 2/12 anonim ***** válasza:
68%
Nem első találkozásnál volt, hanem másodiknál. Épp ittam a narancslevet, mire pont akkor kezdett el a ma már vőlegényem poénkodni... hát majdnem megfulladtam meg feljött a narancslé az orromba...
2015. aug. 27. 17:38
 3/12 anonim ***** válasza:
90%
Első tali. Náluk egybe van a wc és a fürdő, akkor látod, ha valaki van bent, ha a villanykapcsoló fel van kapcsolva. Én ezt nem tudtam. Világos volt a fürdőbe, hát akkor minek kapcsoljam fel a lámpát. Az após nem látta, hogy bementem és rám nyitott pisilés közben. Kicsit gáz volt, de szerencsére még ültem :)
2015. aug. 27. 17:48
 4/12 anonim ***** válasza:
90%
Barátnőm megkért, hogy ne borotválkozzak pár hétig, hogy nézek úgy ki (szörnyen). Távkapcsolat, szóval hetente egyszer találkozunk/tunk. Azon a csodálatos napon, mikor arcszőrzetemnek köszönhetően egy 30 éves csövesnek néztem ki (barátnőm 17 volt, én 20), váratlanul bejelentette, hogy ma bemutat otthon. Nekem nagyon kellemetlen volt főleg, hogy tudtam, hogy még a 3 év korkülönbséget is sokallják... :)
2015. aug. 27. 17:58
 5/12 anonim ***** válasza:
41%
Nem lettek vegul anyosom /aposom (szerencsere), de 16eveden sz akkor 20( majdnem 21eves) pasim bemutatott a csaladnak. Mindenki azt hitte vele egyidos vagyok, majd vhogy feljott h fiatalabb vagyok az occsenel is.
2015. aug. 27. 18:23
 6/12 anonim ***** válasza:
92%
Ugyan nem lett belőle anyós, csak egy gimnáziumi kapcsolat volt, de amikor az akkori barátom anyukájával megismerkedtem, ő készségesen bemutatkozott, hogy "Szia, a Gergő anyukája vagyok", csak éppenséggel Gergő a barátom bátyja volt :D Nem olyan nagy sztori, de mi jót nevettünk akkor :)
2015. aug. 27. 18:38
 7/12 anonim ***** válasza:
95%
Szia! Mindjárt az első találkozás napján gondolták igyunk meg egy pertut. Csörgött a telefonom, fel kellett vennem mert fontos volt, elintéztem majd kimentem hozzájuk a konyhába. Láttam, hogy kitöltötték nekem is a felest, megköszöntem, mondtam, hogy egészségetekre és megittam. Amikor letettem a poharat és felnéztem akkor láttam meg és esett le, hogy mindenki előtt ott van még a teli pohár és rám vártak. Iszonyú ciki volt, gondoltam most jól bemutatkoztam mint alkoholista. Az első perc reakcióidő után szerencsére úgy elkezdett mindenki nevetni, hogy alig bírtuk abbahagyni. Azóta is jó a kapcsolatunk :-)
2015. aug. 27. 18:51
 8/12 anonim ***** válasza:
93%

Első este ott aludtunk náluk.

A fürdőszoba az anyósék szobája mellett volt.

Én a zuhany alatt elég szép dolgokat mondtam a barátnőmnek(bemegyünk a szobába így meg úgy megba....lak, nem fogsz tudni lábra állni stb)

Anyósék mindent hallottak:D

Valahogy olyan a fal, pedig tégla lakás meg minden, hogy áthallatszott:D

Másnap Anyós közölte velem, hogy legközelebb inkább hanyagoljam, de egyébként nevetett rajta ő is.

2015. aug. 27. 19:10
 9/12 anonim ***** válasza:
94%

Nekem sikerült egy irdatlan büdöset kuláznom a bemutatkozó látogatáson anyósoméknál. Nem volt a vécében illatosító, így amikor kijöttem, csak azt láttam, hogy mindenki kegyetlenül fintorog, próbálják takargatni az orrukat, úgy téve, mintha csak megpiszkálnák. Így kezdtünk neki az ebédnek, amikor anyósom 86 éves muterja elkurjantotta magát:

- A nemjóját, Te disznótrágyát főztél, lányom?

Reméltem, hogy erre mindenkiből kiszakad a nevetés, de mindenki olyan karót nyelve, szótlanul folytatta az ebédet, hogy tovább égtem mint a Reichstag...

Hát így indult a kapcsolatom a pereputtyal... azóta már boldog házasságban élek. Ja, egy másik nővel. :)

2015. aug. 27. 23:20
 10/12 anonim ***** válasza:
89%

Nekem csak egy gimnáziumi "kapcsolat" volt, de volt egy fiú, aki be akart mutatni a szüleinek, de nem voltak otthon, mert dolguk akadt, így kicsit várnunk kellett. Addig bementünk a nappaliba, és kicsit szórakoztunk :) Nem volt szex meg semmi, csak összebújtunk, szenvedélyesen csókolóztunk. Bejön a mami, ránk se néz: Ej gyerekek, a szerelemmel nem laktok jól, gyertek kész a húsleves :D

De nem nézett ránk, csak bejött, lerakott valamit, közben mellékesen mondta, hogy kész a kaja :D

Nem nagy sztori, de nekem elég égő volt :)

2015. aug. 28. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!