Anyósok, miért kell ellenkezőleg csinálni dolgokat, mint ahogy azt a meny kéri?
Kérdező nincs olyan hogy ujjból vérvétel, csak vércukrot tudnak nézni úgy, vagy az alkarból vesznek vért vagy a fejéből ennyi idősen, allergia teszt nincsen ujjból.
Magánrendelőben sem, mint mondtam vagy 5-t megkérdeztem.
Plusz adalékanyagokra nincs külön táblázat, főbb élelmiszercsoportokra nézik csak a vérvételt.
Lázítod csak a népet az édességek ellen, ennyi az egész, többi mese.
54
Én is eszem gyümölcsjoghurtot és semmi mű nincs benne. Gyümölcsöt aprítok natúr joghurtba. Amiben pontosan mi is a mű?
Szánalmas és egyben nevetséges, hogy még a kérdezőnek kell magyarázkodnia, hogy mivel eteti a gyerekét és mivel nem.... Mit kell beleokoskodni, hogy mikor mit ad a gyereknek?! Ő az anyja, hadd dönthesse már el ő és persze az apja, hogy mit ehet és mit nem! Nektek nyugodtan lehet a világ legtermészetesebb dolga állandóan csokikkal és kekszekkel tömni a gyereket, de nehogy már még ti kérjétek ki magatoknak, ha más nem teszi ugyanezt! Leírta a kérdező, hogy nem szigorúan tiltva van a gyereknek az édesség, szimplán a töke tele azzal, hogy anyós szándékosan és mindig!!! ilyen sz*arokat tömne bele. Mit olyan nehéz megérteni abban, hogy ne adjon neki folyton ilyet? Hanem vegyen pl teljes kiörlésű kekszet és azzal kínálja? Belehalna talán vagy mi?? Itt nem a kérdezőéknek kell magyarázkodniuk és könyörögniük, hanem anyósnak kéne végre tiszteletben tartani, hogy ha ő azt mondta nem ehet ilyet, akkor nem ehet ilyet.
Mit kell egyáltalán a világ legnagyobb tragédiájának beállítani azt, hogy egy gyerek, aki alig múlt 1 éves nincs telitömve rendszeresen édességekkel?! Már lassan az is baj, ha az ember egészségesen próbálja etetni a gyerekét. Az meg no komment, aki a csokit és egy gyümölcsös joghurtot egy napon említ :D
58, akkor olvasd el ISMÉT, amit írtam: natúr joghurtba teszek gyümölcsöt, az a gyümölcsjoghurt.
Így IGEN, kénytelen vagyok elhinni, hogy csak ez a két dolog van benne, mert ÉN TESZEM BELE.
Így már megérted?
Nem kellene ebből ilyen nagy problémát csinálni.
Szegény anyós. Akit Te egyszerűen csak labanyázol....:(
Az ő gyerekkorában, fiatal felnőttként még nem voltak ilyen tudományos étkezési szokások, elvárások, és láss csodát, mégiscsak felnevelte a férjedet.
Igen? Hogy viselkedhetsz így? Túlfélted a gyereket, anyós meg "csak" szeretné, így kedveskedne neki, ha hagynád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!