Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Unokakérdés? Menyemről?

Unokakérdés? Menyemről?

Figyelt kérdés
Helyzet a következő, hétfön volt a programozott császára, és ma találkoztam a menyemnek az anyjával, aki mondta hogy már itthon van a család, ők együtt élnek, viszont nekem senki sem szólt hogy ekkor és ekkor fognak haza jönni, a férjem felhívta a menyemet aki közölte hogy nekünk kellett volna érdeklődni és még meg id jegyezte gúnyosan hogy esetleg hozza is el 2 utcányira hogy megnézzük a babát??nekem kissé rosszul esett,a másik fiam felesége pédául értesített bennünket a születésről bár az nem tervezett volt.
2017. aug. 5. 11:12
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
94%
19# ez nem arról szól, hogy az anyóst szidja bárki. Nekem inkább úgy tűnik, hogy a kérdező neheztel a menyére, holott ha a saját fiam arra nem képes, hogy szóljon nekem akkor tán őt "venném elő". De még mindig nem érted, hogy a te eseted más, mivel nem tudták, hogy szülni mész. A kérdező viszont tudta. Ha esetleg nem hívta fel a fia hétfőn akkor ő is szégyellheti magát de erről megint csak nem a meny tehet véleményem szerint. Utána pedig a kérdező is érdeklődhetett volna és pont. Feltűnt, hogy a kérdésben sem azt írja a kérdező, hogy felhívták őket, hogy mi van a picivel, mehetnek e akkor látogatni? Hanem számonkérték a menyüket. Szarkavarás felsőfokon és még ő mártír, akinek rosszul esik. Eszem megáll.
2017. aug. 5. 15:17
 22/39 anonim ***** válasza:
81%
Nekem pedig az jött le, hogy valami nem stimmel a köztük lévő viszonnyal, csak erről a kérdező hallgat. Bár nekem az a fura, hogy a kérdező fia valahogy nem szerepel a történetben, nem beszél az édesanyjával, hogy mi a helyzet náluk, főleg egy ilyen fontos esemény kapcsán. Lehet, hogy a mama és a menye nincsenek jó viszonyban - ki tudja, hogy miért, hogy kinek vagy minek a hibájából - a fiú pedig egy papucs, nem mer ellenkezni a feleségével, azért nem hívta fel az anyját. Az anyósék pedig csak azért sem telefonáltak korábban, amikor meg igen, akkor számonkérőek voltak, aztán most csodálkoznak. Szerintem akkor is kettőn áll a vásár itt is, biztos van valami a háttérben közöttük. Az elképzelhetetlennek tartom, hogy ha az amúgy jó viszonyban lévő felek közül egyik sem hívja fel a másikat, hogy na mi van.
2017. aug. 5. 15:27
 23/39 anonim ***** válasza:
93%
Kérdező, ha jó viszonyt szeretnél az unokáddal akkor ne kukacoskodj ilyeneken. Felesleges feszültségkeltés ez az egész. Hívjátok fel őket és menjetek el megnézni a babát. Ne játszatok hatalmi harcot, se olyat, hogy ki tud jobban megsértődni. Nem éri meg.
2017. aug. 5. 16:09
 24/39 anonim ***** válasza:
10%
Nem semmi a menyed...de az is sok mindent elárul,hogy még a saját fiad se hívott fel!
2017. aug. 5. 16:16
 25/39 anonim ***** válasza:
93%
#23-asnak tökéletesen igaza van. Nem kell a feszkó, nem kell elrúgni a focit még ezen is. Ne akadjatok fenn. Friss szülők, megfordult velük a világ, bele kell illeszkedni.
2017. aug. 5. 17:39
 26/39 anonim ***** válasza:
94%
Én nem látok a menyedben hibát. Igaz, én küldenék SMS-t a rokonoknak (illetve a párom, mert jobban megteheti ilyenkor), de ha programozott, akkor tudjátok enélkül is, nem? Valóban nektek kéne megkérdezni, hogy hogy vannak, és mikor lehet menni látogatóba,
2017. aug. 5. 18:18
 27/39 anonim ***** válasza:
85%
Kétszer szültem császárral, mindkétszer a férjem értesítette a nagyikat - mindegyiket -, hogy megvan a baba, minden oké, jól vagyunk. Nekem őszintén szólva kisebb gondom is nagyobb volt ennél, a másodikat különösen megszenvedtem, volt egy kis komplikációm is utána, örültem, hogy a kicsit el tudom látni. Arról is ő tájékoztatta az anyósomat, hogy mikor megyünk haza (ők messzebb laknak, nehezen mozognak, nem is vártuk, hogy bejöjjenek a kórházba.) Nálatok tényleg problémás lehet a kapcsolat.
2017. aug. 5. 23:07
 28/39 anonim ***** válasza:
93%
Nagyon csendben van a nagyika! :) Erre nem számított szerintem. Leoltották rendesen! :D
2017. aug. 6. 00:00
 29/39 anonim ***** válasza:
89%
28# hát remélem, hogy magában néz kicsit és elgondolkodik, nem pedig utál minket is.
2017. aug. 6. 00:59
 30/39 anonim ***** válasza:
94%
Drága nagyi! Ha így fog viselkedni továbbra is,lehetőleg a következő kérdése ne az legyen itt Gyk-n,hogy miért nem láthatja az unokáját. Gondolkozzanak el most,a férjével egyetemben,hogy talán nem a menyüket kellene b.....gatni szülés után,hanem ha problémájuk van (aminek alapja nincs,hiszen ez magukon múlt inkább),keressék fel a fiukat és értelmes hangnemben osszák meg VELE a mondandójukat. A menye a fia felesége és az unokája édesanyja. Próbálkozhat hatalmi harcokkal,mert nem csípi,de tudja meg,maga húzza majd a rövidebbet.
2017. aug. 6. 03:01
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!