Unokakérdés? Menyemről?
Nem vagyok se anyós, se meny, de alapvetően emberileg úgy gondolom, hogy ha engem valaki érdekel-legyen az rokon, barát, szomszéd,akárki-,akkor én érdeklődöm felőle, hiszen engem érdekel, hogy mi vele, nem azt várom, hogy ő hívjon fel.
Ha meg nem érdekel, akkor nem keresem, de nem is várom, hogy jelentkezzen, hiszen nem érdekel...
Másrészt persze pontosan annyira kereste a fia az anyját, mint az anya a fiát, szóval biztos nem kerek ez a kapcsolat-de ha a mamát érdekelte volna az unokája, akkor telefonált volna, nem a sült galambot várja.
Harmadrészt a programozott császárt nem aznap reggel találja ki a doki, tehát jóval előre lehet tudni a pontos dátumot.
mikor megindult a szülés, én mindenkinek írtam egy kör sms-t, hogy megyünk a kórházba. ennyit szerintem mindenki megtehet.
mikorra volt kiírva? nem szoktatok beszélni?
Ilyenen kiakadsz?Úristen.csak megjegyzem biztos látod a közeljövöben unokád,föleg ha nincs is messze!!
Te mért nem érdeklődtél?
Mért nem mentél megkérdezni?
Mért vársz el ilyet mikor van szád és lábad?
Szegény menyed hallod,öszintén sajnálom!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!