Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Unokakérdés? Menyemről?

Unokakérdés? Menyemről?

Figyelt kérdés
Helyzet a következő, hétfön volt a programozott császára, és ma találkoztam a menyemnek az anyjával, aki mondta hogy már itthon van a család, ők együtt élnek, viszont nekem senki sem szólt hogy ekkor és ekkor fognak haza jönni, a férjem felhívta a menyemet aki közölte hogy nekünk kellett volna érdeklődni és még meg id jegyezte gúnyosan hogy esetleg hozza is el 2 utcányira hogy megnézzük a babát??nekem kissé rosszul esett,a másik fiam felesége pédául értesített bennünket a születésről bár az nem tervezett volt.
2017. aug. 5. 11:12
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
26%
Hát szerintem,egy telefont megereszthettek volna.
2017. aug. 6. 05:48
 32/39 anonim ***** válasza:
84%
Igen meg, de anyuci pici fiának kellett volna telefonálni, nem a menyének. Fiának született gyermeke, nem neki illene a szüleivel megosztani? Itt anyós nagyon úgy néz ki, azt nézi mibe köthet bele a menyébe,a fiáról meg egy szót sem. Holott itt tipikusan neki kellett volna szólni. Van itt még probléma szerintem anyós meny közt, és ezek szerint lesz is. Mondom ezt úgy, hogy az anyóshoz lehetek korban közelebb .
2017. aug. 7. 12:50
 33/39 anonim ***** válasza:
90%

Nem vagyok se anyós, se meny, de alapvetően emberileg úgy gondolom, hogy ha engem valaki érdekel-legyen az rokon, barát, szomszéd,akárki-,akkor én érdeklődöm felőle, hiszen engem érdekel, hogy mi vele, nem azt várom, hogy ő hívjon fel.

Ha meg nem érdekel, akkor nem keresem, de nem is várom, hogy jelentkezzen, hiszen nem érdekel...

Másrészt persze pontosan annyira kereste a fia az anyját, mint az anya a fiát, szóval biztos nem kerek ez a kapcsolat-de ha a mamát érdekelte volna az unokája, akkor telefonált volna, nem a sült galambot várja.

Harmadrészt a programozott császárt nem aznap reggel találja ki a doki, tehát jóval előre lehet tudni a pontos dátumot.

2017. aug. 7. 14:53
 34/39 anonim ***** válasza:
89%
Az előttem szólók mindent elmondtak. Én is anyós vagyok 5-e óta. Neked kellett volna érdeklődnöd, nem a frissen császározott menyedet szekálni. Jó lesz változtatni a modorodon.
2017. aug. 8. 18:41
 35/39 anonim ***** válasza:
4%

mikor megindult a szülés, én mindenkinek írtam egy kör sms-t, hogy megyünk a kórházba. ennyit szerintem mindenki megtehet.

mikorra volt kiírva? nem szoktatok beszélni?

2017. aug. 9. 15:35
 36/39 anonim ***** válasza:
11%
ja utolsó vagyok, nekem is császár volt... csak azt nem értem, hogy ha mindenki tudja nyomni a telefonját éjjel-nappal, akkor az miért nem fér be, hogy ír ő, hogy mennek a kórházba? engem a végén már kifejezetten idegesítettek az emberek, hogy minden nap 20-an kérdezik, hogy mi van már... persze ha jó viszonyban vannak és gyakran beszélnek, akkor ez kérdés sem lett volna.
2017. aug. 9. 15:37
 37/39 anonim ***** válasza:
90%
Ne haragudj,de olyan fájdalmaim voltak,mikor megindult a szülés,hogy nem volt erőm azzal foglalkozni,hogy sms-t írogassak. Ha valakinek jelezni kell a rokonságnak,az nem a szülő nő. A férje esetleg. A kérdés alapján anyóspajtás tudta,mikor van a programozott császár. A probléma,hogy nem azt kérdezte,hogy hogy van a baba és az anya,hanem felhívta és a sértődöttségtől vezérelve kiosztotta-nem a fiát-a menyét,aki friss anyuka. Ha nem találkozik össze a menye anyjával,azt sem tudja mi van. És ez rá nézve tök gáz,mivel ha én aggódom valakiért,felhívom,érdeklődök,segítek nekik,nem csak a stresszt rakom rájuk. Amit a kérdező művel,szimpla rosszindulat.
2017. aug. 9. 15:53
 38/39 anonim ***** válasza:
80%

Ilyenen kiakadsz?Úristen.csak megjegyzem biztos látod a közeljövöben unokád,föleg ha nincs is messze!!

Te mért nem érdeklődtél?

Mért nem mentél megkérdezni?

Mért vársz el ilyet mikor van szád és lábad?

Szegény menyed hallod,öszintén sajnálom!!

2017. aug. 10. 00:33
 39/39 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem sem a menyed a hibás.Nyilván ha program császár tudtad mikor jön az unoka,max másnap érdeklödtem volna nála hogy vannak mikor mehetek esetleg be.de Te be sem mentél hozzá ezek szerint különben tudnád mikor mentek haza.ugyhogy ha valaki a saját ujszülött unokája után nem érdeklődik szerintem ássa el magát és ne a menyét hibáztassa.ezek után énsem hivtalak volna fel...ugyhogy nem a meny a hibás hanem Te kedves kérdező.
2017. aug. 22. 17:16
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!