Unokakérdés? Menyemről?
Én sem értem, miért a meny a hibás. Nem inkább a fiatoktól vártátok volna el, hogy szóljon nektek?
Na meg nem is teljesen érthető az egész. A gyerek születésekor sem beszéltetek telefonon vagy csak az a gond, hogy nem közölték, hogy mikor mennek haza?
Ha az előbbi, akkor inkább az a fura, hogy az unokád születése után fel sem hívott a fiad. Ha az utóbbi, akkor nyugodtan kézbe vehetted volna te is a telefont, hogy érdeklődj, mikor mennek haza, mikor mehettek látogatni.
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de ha ilyen a hozzáállásod a menyedhez (= nulla/ zéró/ még te vagy megsértődve) én sem szóltam volna neked. Termeszetesnek veszed, hogy majd Ő alkalmazkodik a te igényeidhez, meg a másik menyed példáját követi, holott neked kéne most hozzájuk alkalmazkodni.....
Én még kb mához 1 héttel későbbre vagyok kiírva, de anyósom már naponta hívja a férjem, hogy mi a helyzet, megbeszéltük jó előre, illetve megkérdezte, hogy a kórházban fogadnám-e majd őket, vagy csak az után, ha hazajöttünk, kérdezte kell-e majd jönni segíteni stb. Monjuk ők 70km-re laknak....
Lehet mutathattál volna te is kicsit több érdeklődést feléjük, és akkor szóltak volna, de most is férjed hívta, te rá sem emelted a telefont gondolom azóta sem.
#11-es: fel kell hivni a menyét, vagy a saját fiát, és meg kell kérdezni, hogy lehet-e, vagy hogy mikor lehet menni látogatni!
Ha a kedves anyos gyakorin ilyen jártas, és itt nem okoz neki gondot kérdezni, akkor ugyanezt az egyszerű dolgot miért nem képes megtenni a saját családján belül? Akkor nem lett volna semmiféle probléma....de gondolom, ha esetleg a menye úgy döntött volna, hogy nem is fogad látogatókat, az anyós akkor is megsértődött volna, mert nyilván valóan a "ha van rajta sapka... - ha meg nincs rajta sapka...." esete áll fenn.
Ne legyél már te is ilyen álszent, mint a kérdező.... nem bonyolult dolog az emberi kommunikáció, már nem táviratban üzengetünk egymásnak!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!