Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Milyen férfi az aki egy...

Milyen férfi az aki egy vitában az anyját pártolja a párja- és egyben gyermeke anyjával szemben? Lehet egyáltalán férfinek nevezni?

Figyelt kérdés
Anyósommal vitatkoztam, a "párom" pedig őt védte és engem szidott. Jelzem van egy 6 hetes kisbabánk...szerintetek?

2017. ápr. 4. 23:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/77 anonim ***** válasza:
37%
Férjednek annyi esze nincs, hogy gyerekágyas anyuka mellett nem lépünk le otthonról reggel 8-tól este 9-ig, mintha nem is léteznénk és még elvárásokat is támaszt mindemellé?
2017. ápr. 10. 22:17
 72/77 anonim ***** válasza:
64%

"Férjednek annyi esze nincs, hogy gyerekágyas anyuka mellett nem lépünk le otthonról reggel 8-tól este 9-ig"

"minek ilyen munkamániás embernek család?"

Az én férjem reggel öttől este fél nyolcig lépett le két évig itthonról és nem azért, mert egy paraszt, meg munkamániás, hanem azért, mert ingáznia kellett a munkához és beláttuk mindketten, hogy inkább ez, mint az, hogy ül az ágyam szélén, de közben felkopik az állunk. Senki sem jókedvéből tölt a munkájával több mint 12 órát egy napból. Gyerekágyas anyuka mellett, meg pont, hogy annyi esze kell hogy legyen, hogy ne ugrándozhat, hogy ő nem akar ennyit dolgozni (meg esetleg utazni hozzá) mert apaként kicsit nagyobb anyagi felelőssége van, mint előtte. Az én férjem is abbahagyta, amint lehetősége nyílt rá, de muszáj volt kibírni addig, míg mód nem adódott az áthelyezésre.

2017. ápr. 11. 14:15
 73/77 anonim ***** válasza:
35%
Legujabb produkcioja, hogy mondjuk neki, hogy pénteken nem leszünk a faluban, megyünk az ünnepek miatt a szüleimhez. Válasz: ó, akkor jöjjünk haza 4re onnan, mert ö készül az ünnepekre és itt a helyünk péntek 4kor és nem ott. Mondtam, hogy nem jó, erre megsértödött, dúlt-fult, a lányunk meg mondta, hogy akkor haza kell jönni a szegény nagypapához, hogy ne legyn szomorú. Sose szerevezett nagypéntekre még semmit. Sz én szüleim a többi napon dolgoznak és hirtelen kitalálta, hogy neki a nyugdijasnak csak aaz az egy nap jo.
2017. ápr. 12. 06:53
 74/77 anonim ***** válasza:
52%
HAH!!!! Lebuktál kedves. :DDD Ha nem tűnt volna fel, másik regről írtál.
2017. ápr. 12. 19:36
 75/77 anonim ***** válasza:
78%
Nem akarok kiabrandito lenni,de a 73-mas valasz nem a kerdezoe.
2017. ápr. 13. 08:19
 76/77 anonim ***** válasza:
65%

"HAH!!!! Lebuktál kedves. :DDD Ha nem tűnt volna fel, másik regről írtál."

Ember... Olvasd már el azt a választ, még csak a témához sincs köze. Nem a kérdező írt másik regről, hanem valaki idetévedt és tök másik kérdéshez szólt hozzá véletlen. Nekem is volt már ilyen, lehet épp kettő kérdés volt megnyitva, mert mikor ráérek, akkor csak ctrl+kattintással sorba megyek az érdekes témákon végig, hogy mind meglegyen nyitva külön lapokon, aztán utána sorban elolvasom és ha úgy van, akkor megválaszolom mindet. Aztán néha ment már félre válasz. De amúgy is rendszeresen látok ilyet.

2017. ápr. 13. 11:22
 77/77 anonim ***** válasza:
71%
33# az a baj tudod, hogy sokszor az idősebbek sem tisztelik a fiatalabbat... attól, hogy valaki felnevelt már x gyereket, nem biztos, hogy mindent tökéletesen csinált és nagyon nem mindegy, hogy kioktat valaki vagy tanácsot ad... ne legyél álszent ezt te is tudod nagyon jól
2017. ápr. 26. 23:43
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!