Milyen férfi az aki egy vitában az anyját pártolja a párja- és egyben gyermeke anyjával szemben? Lehet egyáltalán férfinek nevezni?
"Férjednek annyi esze nincs, hogy gyerekágyas anyuka mellett nem lépünk le otthonról reggel 8-tól este 9-ig"
"minek ilyen munkamániás embernek család?"
Az én férjem reggel öttől este fél nyolcig lépett le két évig itthonról és nem azért, mert egy paraszt, meg munkamániás, hanem azért, mert ingáznia kellett a munkához és beláttuk mindketten, hogy inkább ez, mint az, hogy ül az ágyam szélén, de közben felkopik az állunk. Senki sem jókedvéből tölt a munkájával több mint 12 órát egy napból. Gyerekágyas anyuka mellett, meg pont, hogy annyi esze kell hogy legyen, hogy ne ugrándozhat, hogy ő nem akar ennyit dolgozni (meg esetleg utazni hozzá) mert apaként kicsit nagyobb anyagi felelőssége van, mint előtte. Az én férjem is abbahagyta, amint lehetősége nyílt rá, de muszáj volt kibírni addig, míg mód nem adódott az áthelyezésre.
"HAH!!!! Lebuktál kedves. :DDD Ha nem tűnt volna fel, másik regről írtál."
Ember... Olvasd már el azt a választ, még csak a témához sincs köze. Nem a kérdező írt másik regről, hanem valaki idetévedt és tök másik kérdéshez szólt hozzá véletlen. Nekem is volt már ilyen, lehet épp kettő kérdés volt megnyitva, mert mikor ráérek, akkor csak ctrl+kattintással sorba megyek az érdekes témákon végig, hogy mind meglegyen nyitva külön lapokon, aztán utána sorban elolvasom és ha úgy van, akkor megválaszolom mindet. Aztán néha ment már félre válasz. De amúgy is rendszeresen látok ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!