Milyen férfi az aki egy vitában az anyját pártolja a párja- és egyben gyermeke anyjával szemben? Lehet egyáltalán férfinek nevezni?
Szerintem minden rosszindulatú választ mellőz kedves kérdező !! A szülés semmi képpen nem egy gyerek kinyomásából áll!! Aki ilyet mond az férfi vagy még nem szült gyereket. De ne is szüljön, az mindenkinek jobb lesz!! Én személy szerint négy gyereket szültem, az utolsót császárral. Tehát mindkettőt volt módomban megtapasztalni. Ilyenkor nem "rinyál" az ember, hanem tényleg fizikai segítségre van szüksége a szülés után.
Érzelmileg leginkább a férj vagy az illető párja, tud leginkább segíteni!!! Még akkor is, ha látástól mikulásig dolgozik!! A párodnak mindenképpen arra kellett volna törekednie, hogy a szülés után többet lehessen otthon, mint addig, legalább átmenetileg..
Ha meg nem teszi, vagy nem tudja, akkor ne foglaljon álláspontot olyan dolgokban, amelynek nem is volt tanúja!!! Mindenképpen le kell fektetni bizonyos változtatásokat az életetekben, mert már most megmutatkozott az első nagyobb volumenű dolog után, hogy rossz irányba haladtok!! Nem kell senkivel civakodni, de határozottan beszélni, azt kell!!!
Gondolom azért mondta az anyósod, hogy ne menj el fejni, mert közelített az etetési idő. Ezért is volt annyira tele a melled.
De ez valahogy lemaradt!
(Minden éremnek két oldala van! ... sőt, három!)
Megértelek kérdező! Számomra az a segítség, amit kérek, amit kéretlenül rámeröltetnek az a csak belepofázás.
Az, hogy mikor hogy szoptatok, mikor járok szoliba az nem tartozik az anyósomra.
Ennyi
Tegnap voltunk vásárolni és a férjem nem két sört vett, hanem hármat. Jelzem, most diplomáztam... szerintetek?
Érted, csaj?
Férjed a hét 6 napján reggel 8-tól este 9-ig dolgozik, vagyis hetente 6x13=78 órát. Ez gyakorlatilag két ember teljes munkaideje.
Minek egy ilyen munkamániás embernek család? A gyereke kb. csak fényképről fogja megismerni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!