Milyen férfi az aki egy vitában az anyját pártolja a párja- és egyben gyermeke anyjával szemben? Lehet egyáltalán férfinek nevezni?
"ketten támadjanak egy nem olyan rég szült nőt ez nagyon aljas szerintem."
Szent együgyűség!
Az, hogy egy nő nemrégiben szült, nem jelenti, hogy mindenben igaza van!
Nem tertom tisztességesnek a babát belekeverni abba a kérdésben, hogy kinek van igaza, vagy pedig ki-kit védeni köteles egy adot vitában.
.
Kerüld a vitát akkor, amikor "párod"(!) is otthon van!
Telesen igazad van!
Szültél, és innentől az egész világnak k u s s s s legyen.
Milyen férfi az aki egy vitában az anyját pártolja a párja- és egyben gyermeke anyjával szemben?"
Objektív? Miért kéne egyetértenie veled, ha nincs igazad?
"Lehet egyáltalán férfinek nevezni?"
Teljesen irreleváns a kérdés szempontjából hogy kinek mi a neve és családi állapota.
"Jelzem van egy 6 hetes kisbabánk..."
- A Föld lapos!
- Nem, geoid...
- De most szültem!
- Ja bocs, akkor igazad van.
:D
Kérdező!
Mindenképpen neked van igazad minden ez utáni vitában, hiszen te már szültél egy gyereket.
Ha kipottyantasz még egyet, akkor meg már duplán lesz igazad...
1, az hogy szültél, nem érdem, a legvisszamaradottabb helyen élö is képes kinyomni egy gyereket
2, a babádat nem kéne belekeverni
3, ha hasonlóan -nem- érvelsz anyosnak is, meg vered a melled a semmire, megértem hogy kiakadnak rád
4, ha viszont olyan, amit elintéztek ketten is, és vitáztok, érvelve, ugy nem jogos a férjed reakcioja
De a PONTOS szituácio nélkül nem tudunk objektiv vmnyt alkotni.
Mellesleg én a vitákba nem szólok bele, épp ezért. Majd négyszemközt elmondom a meglátásomat mindkét félnek, de nem velük együtt.
28n
Attól függ, mi volt a vita.
Mi köze a gyereknek az egészhez?
AKinek gyereke van, annak ezentúl mindenben igaza van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!