Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Milyen férfi az aki egy...

Milyen férfi az aki egy vitában az anyját pártolja a párja- és egyben gyermeke anyjával szemben? Lehet egyáltalán férfinek nevezni?

Figyelt kérdés
Anyósommal vitatkoztam, a "párom" pedig őt védte és engem szidott. Jelzem van egy 6 hetes kisbabánk...szerintetek?

2017. ápr. 4. 23:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/77 anonim ***** válasza:
79%

"ketten támadjanak egy nem olyan rég szült nőt ez nagyon aljas szerintem."

Szent együgyűség!

Az, hogy egy nő nemrégiben szült, nem jelenti, hogy mindenben igaza van!

Nem tertom tisztességesnek a babát belekeverni abba a kérdésben, hogy kinek van igaza, vagy pedig ki-kit védeni köteles egy adot vitában.

.

Kerüld a vitát akkor, amikor "párod"(!) is otthon van!

2017. ápr. 5. 05:47
 12/77 anonim ***** válasza:
70%

Telesen igazad van!

Szültél, és innentől az egész világnak k u s s s s legyen.

2017. ápr. 5. 06:30
 13/77 anonim ***** válasza:
80%

Milyen férfi az aki egy vitában az anyját pártolja a párja- és egyben gyermeke anyjával szemben?"

Objektív? Miért kéne egyetértenie veled, ha nincs igazad?

"Lehet egyáltalán férfinek nevezni?"

Teljesen irreleváns a kérdés szempontjából hogy kinek mi a neve és családi állapota.

"Jelzem van egy 6 hetes kisbabánk..."

- A Föld lapos!

- Nem, geoid...

- De most szültem!

- Ja bocs, akkor igazad van.

:D

2017. ápr. 5. 06:32
 14/77 anonim ***** válasza:
62%
Míg a normális nők gyakran egyedül maradnak, az ilyen elmeháborodottakat meg mindig elveszi valaki...
2017. ápr. 5. 06:33
 15/77 anonim ***** válasza:
70%
Milyen nő az olyan, aki lebabázott és onnantól kezdve azt hiszi, hogy ő a világ közepe ? Ha az anyósnak volt igaza, akkor nagyon jól tette a férfi, hogy az anyjának adott igazat. Gondolom neki volt igaza, mert részletekről nem tudunk, csak a fröcsögés megy. Szörnyű a legtöbb menstruáló, illetve egy terhes vagy nemrég szült nőnél. Irass fel az orvosnál valamit a hisztire, ugyanis a hormonok szórakoznak veled.
2017. ápr. 5. 06:41
 16/77 anonim ***** válasza:
72%

Kérdező!

Mindenképpen neked van igazad minden ez utáni vitában, hiszen te már szültél egy gyereket.

Ha kipottyantasz még egyet, akkor meg már duplán lesz igazad...

2017. ápr. 5. 06:44
 17/77 anonim ***** válasza:
85%

1, az hogy szültél, nem érdem, a legvisszamaradottabb helyen élö is képes kinyomni egy gyereket

2, a babádat nem kéne belekeverni

3, ha hasonlóan -nem- érvelsz anyosnak is, meg vered a melled a semmire, megértem hogy kiakadnak rád

4, ha viszont olyan, amit elintéztek ketten is, és vitáztok, érvelve, ugy nem jogos a férjed reakcioja

De a PONTOS szituácio nélkül nem tudunk objektiv vmnyt alkotni.

Mellesleg én a vitákba nem szólok bele, épp ezért. Majd négyszemközt elmondom a meglátásomat mindkét félnek, de nem velük együtt.

28n

2017. ápr. 5. 07:19
 18/77 anonim ***** válasza:
89%

Attól függ, mi volt a vita.

Mi köze a gyereknek az egészhez?

AKinek gyereke van, annak ezentúl mindenben igaza van?

2017. ápr. 5. 07:51
 19/77 anonim ***** válasza:
89%
Általában kiállok a feleségem mellett, ha anyámmal vitatkozik, de a kérdező esetében semmit nem tudunk a vita hátteréről, hogy külső szemszögből nézve egyáltalán kinek volt igaza.
2017. ápr. 5. 07:52
 20/77 anonim ***** válasza:
95%
Én sem értem, hogy jön ide, h nemrég szültél, totál irreleváns információ. Az objektív véleményalkotáshoz pedig ismerni kellene a szitut; lehet, hogy a férjed jogosan állt ki az anyja mellett, ahogy az is lehet, hogy nem.
2017. ápr. 5. 08:35
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!