Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Milyen férfi az aki egy...

Milyen férfi az aki egy vitában az anyját pártolja a párja- és egyben gyermeke anyjával szemben? Lehet egyáltalán férfinek nevezni?

Figyelt kérdés
Anyósommal vitatkoztam, a "párom" pedig őt védte és engem szidott. Jelzem van egy 6 hetes kisbabánk...szerintetek?

2017. ápr. 4. 23:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/77 anonim ***** válasza:
95%

No, a masodik oldalra csak erkeztek olyanok is, akikbeb ugyanez felmerult, mint bennem: attol fugg, mi volt a vita targya, ki milyen allaspontot kepviselt.

Megosztanad? Mert enelkul ertelmetlen a kerdesed.

2017. ápr. 5. 08:39
 22/77 anonim ***** válasza:
94%
A helyzet nagyon egyszerű: amellé állok, akinek igaza van.
2017. ápr. 5. 08:54
 23/77 anonim ***** válasza:
95%

Én például mindig az igazság mellé állok, nem emberek mellé. És ha az a párom ellen, vagy anyám ellen van, akkor ez van. Elkönyvelem, hogy valakinél egy ideig nem leszek túl népszerű. Sokan nem viselik el az igazságot ugyebár...

Elmondható, hogy az anyósnak nincs igaza, és igazságtalanul állt mellé a párod? Vagy csak elvárod, hogy mert a "gyerekének az anyja vagy" (aminek egy ilyen kérdésben semmi jelentősége) , akkor álljon melléd, még akkor is, ha tegyük fel egyáltalán nincs igazad?

2017. ápr. 5. 08:54
 24/77 anonim ***** válasza:
90%
Min vitatkoztatok? Ha nincs igazad akkor is melléd kell álljon már csak a "gyerek miatt"is? Fontos lenne tudni milyen fajsúlyú volt a vita? Vita volt vagy veszekedés? Érvek hangoztak el vagy csak fröcsögés mert "én azt mondtam!"?
2017. ápr. 5. 08:55
 25/77 anonim ***** válasza:
92%
Nem mindegy, mi volt a vita tárgya. Lehet, hogy valóban az anyósodnak volt igaza. Én se pártolnék valakit csak azért, mert a feleségem és x hete szült, ha egyszer nem neki van igaza.
2017. ápr. 5. 09:07
 26/77 anonim ***** válasza:
25%
En siman a feleségem mellé állok barmilyen vitában a szüleimmel, ő szüleivel szemben, ha ő úgy gondolja hogy neki van igaza. Maxizmum, ga nem értettem egyet utána négyszemközt el.ondon neki
2017. ápr. 5. 09:45
 27/77 A kérdező kommentje:

Abból lett a vita hogy anyósom mindig megmondta hogy mit csináljak, nem tanácsokat adott hanem utasításokat, ezt így csináld, azt úgy, ezt most ne csináld, és nem csak a gyerekkel kapcsolatosan, hanem velem kapcsolatban is. Már majdnem azt is ő döntötte el hogy mikor menjek WC-re. Ezt mondtam a páromnak, de én voltam a rossz h az anyukájáról panaszkodok. Pedig egész nap csak a kioktatásait hallgattam. A végén már nem tudtam úgy viszonyulni anyósomhoz mint azelőtt, tehát ha kezdte az okoskodásokat akkor én inkább a telefonomat nyomkodtam, egyszer rá is szóltam hogy azért ennyire ne húzza fel magát (mondtam a testvéremnek hogy majd a nyár elott mennék szolizni, anyósom hallotta és kezdte hogy nekem meg nem szabad bla bla, de a végére már nagyon ideges lett, pedig jóformán ez. csak egy monológ volt, én alig szóltam vissza).

Aztán ő panaszkodott a fiának hogy én mennyire megváltoztam s milyen vagyok vele, a fia felveszett rám hogy miért vagyok ilyen az anyukájával..Én mondtam neki hogy tőlem is megkérdezhette volna anyósom hogy miért vagyok ilyen. Aztán én próbáltam anyosommal megbeszélni, persze ő nem úgy gondolta hogy mindenbe beleszól, nem volt veszekedés csak érvelés, de gondoskodott róla hogy a fia meghallja és o sietett is az anyukája védelmére.

Azt viszont én sehova nem írtam hogy mivel most szültem nekem van igazam, azt írtam hogy nem volt sportszerű hogy ketten támadtak rám,pláne hogy a szülés mindenkit megvisel és idő kell amíg testileg-lelkileg helyrejövünk, kinek több kinek kevesebb. Én meg mindig sokkal érzékenyebb vagyok.

És én úgy látom hogy ebben az esetben a páromnak nem lett volna muszáj beleszólni, hanem elmondhatta volna a véleményét nekem is és az anyjának is négyszemközt, attól függetlenül hogy kinek ad igazat.

2017. ápr. 5. 09:49
 28/77 anonim ***** válasza:
35%

Előző vagyok

Szoval elmondom neki hogy szerintem nincs igaza de cak négyszemközt. Mi úgy gondoljuk hogy mi ketten vagyunk egy család amíg nincs gyerek, es fontos hogy a másikat támogassuk, akkor is ha szerintem nincs igaza, nem állnék más párjára, fontos hogy támogassuk egymást. Igaz nagyon ritkán van, hogy egy problémát ne ugyanúgy lássunk.

2017. ápr. 5. 09:50
 29/77 anonim ***** válasza:
30%
En nem foglalkoznek anyossal, mondjon amit akar. Most komolyan miert lett ebbol ekkira vita? Ezeket en siman rovidre vagom. El se jutunk vitaig..
2017. ápr. 5. 09:53
 30/77 A kérdező kommentje:
Amúgy nem lakunk együtt, csak mivel nagyon messze lakunk egymástól ezért eljött egy hétre segíteni. Aztán ez a segítség olyan jól sikerült hogy azóta a párom nem is köszön nekem... anyósom azzal is érvelt a vita során hogy ő már 3 gyermeket felnevelt. Na tessék, ilyen nevelést adott... én akármennyire haragszok valakire ha hazajövök legalább annyit mondok h szia...ez jólneveltség kérdése.
2017. ápr. 5. 09:57
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!