Milyen férfi az aki egy vitában az anyját pártolja a párja- és egyben gyermeke anyjával szemben? Lehet egyáltalán férfinek nevezni?
Szülés után hat héttel az anya már zombi. Tudom, többször átéltem. Nem azt mondta, kedves agyhalott társaság, ez az anya, hogy mindenkinek kuss, mert ő szült, hanem jelezte, hogy idegileg és testileg igencsak nulla. Azért a sok beszólót megnézném hogy viselkedne egy ilyen anyóssal, mikor már hat hete nem aludta ki magát, vérzik, állandóan szoptat, éjjel is, hogy mennyire tudná tolerálni hogy az anyós mindenbe beleszól.
Kérdező: férfinak férfi. Csak nem férj.
Azt sikerült elolvasni, kedves válaszolók, hogy férj nem is hallotta, hogy miről vitatkoznak, mivel OTT SEM VOLT, csak odament beleugatni, meg a feleségét pocskondiázni a drága jó édes anyukája előtt? Fogalma sem lehetett arról, hogy melyik félnek van igaza, csak valamiért jól esett belerúgni a gyereke anyjába. Igazi főnyeremény az ilyen pasi, nekem is kéne belőle vagy három.
Kérdező, minek szültél gyereket egy ilyen idiótának? Mert azt ne mondd, hogy csak most változott meg, és eddig mindig melléd állt az anyjával szemben!
Maximálisan megértelek, és nagyon sajnállak, kedves kérdező. Itt amit kaptál, szóra se méltatom.
Sajnos a férjedet valóban nem lehet férfinek nevezni, sajnos még az anyja kisfia.
Aki embert pártól, nem témát, idióta.
Nem.írod le mi volt, de azt igen, melyikőtök oldala mellé állt. Vita azért van...., érvelés majd közös végeredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!