Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Milyen férfi az aki egy...

Milyen férfi az aki egy vitában az anyját pártolja a párja- és egyben gyermeke anyjával szemben? Lehet egyáltalán férfinek nevezni?

Figyelt kérdés
Anyósommal vitatkoztam, a "párom" pedig őt védte és engem szidott. Jelzem van egy 6 hetes kisbabánk...szerintetek?

2017. ápr. 4. 23:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/77 anonim ***** válasza:
72%

Szülés után hat héttel az anya már zombi. Tudom, többször átéltem. Nem azt mondta, kedves agyhalott társaság, ez az anya, hogy mindenkinek kuss, mert ő szült, hanem jelezte, hogy idegileg és testileg igencsak nulla. Azért a sok beszólót megnézném hogy viselkedne egy ilyen anyóssal, mikor már hat hete nem aludta ki magát, vérzik, állandóan szoptat, éjjel is, hogy mennyire tudná tolerálni hogy az anyós mindenbe beleszól.

Kérdező: férfinak férfi. Csak nem férj.

2017. ápr. 5. 10:32
 42/77 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod :) szerintem itt a legtöbb hozzászóló férfi vagy még nem szült.
2017. ápr. 5. 10:35
 43/77 anonim ***** válasza:
74%

Azt sikerült elolvasni, kedves válaszolók, hogy férj nem is hallotta, hogy miről vitatkoznak, mivel OTT SEM VOLT, csak odament beleugatni, meg a feleségét pocskondiázni a drága jó édes anyukája előtt? Fogalma sem lehetett arról, hogy melyik félnek van igaza, csak valamiért jól esett belerúgni a gyereke anyjába. Igazi főnyeremény az ilyen pasi, nekem is kéne belőle vagy három.

Kérdező, minek szültél gyereket egy ilyen idiótának? Mert azt ne mondd, hogy csak most változott meg, és eddig mindig melléd állt az anyjával szemben!

2017. ápr. 5. 10:38
 44/77 A kérdező kommentje:
Nagy naívan azt hittem hogy majd változni fog.
2017. ápr. 5. 10:40
 45/77 anonim ***** válasza:
65%

Maximálisan megértelek, és nagyon sajnállak, kedves kérdező. Itt amit kaptál, szóra se méltatom.

Sajnos a férjedet valóban nem lehet férfinek nevezni, sajnos még az anyja kisfia.

2017. ápr. 5. 10:44
 46/77 anonim ***** válasza:
76%
Ertheto,h kiakadtal anyosodra.Nagy kulonbseg van akozott,h valaki tanacsot ad meg akozott,h megmondja,h mit hogyan csinalj.Lehet,h o felnevelt 3 gyereket,de ez nem azt jelenti,h mindent jol csinalt es egyebkent is a sajatodat te ismered,te tudod,h mi a jo neki.Nekem ugy tunik,h mindegy kinek van igaza a ferjed melle all.De ezt normalisan is lehetne.Elmondja,h anyukaval ert egyet es esetleg probald ugy csinalni,de nem all oda es szidnak kozosen.Az meg foleg nem normalis,h meg csak nem is koszon.
2017. ápr. 5. 10:47
 47/77 anonim ***** válasza:
66%
sajnállak érte, engem mostanában bántott meg az anyósom (férjem megcsalt én megbocsájtottam,de a férjem családja azt vágta hozzám hogy ez az én hibám miért nem figyeltem jobban), de a férjem ha halk szavúan is(ő is anyuci pici fia) de mellém állt és itthon is végig azt mondja hogy teljes mértékben nekem ad igazat. Ha nem állt volna ki mellém akkor szerintem a megcsalás után már nem tűrtem volna meg a házban.
2017. ápr. 5. 10:49
 48/77 anonim ***** válasza:
80%
bocs a lényeg lemaradt, szóval én elővenném a férjed és válaszút elé állítanám. Ha még mindig te lennél a hibás babó ide vagy oda hazaküldeném az anyjához.
2017. ápr. 5. 10:50
 49/77 anonim ***** válasza:
76%
Akár anyám vagy anyósom igy baszélne a feleségemmel kiraknám a cuccaival és tanácsaival együtt. Vicces hogy egyesek szerint több év kell hogy a feleség teljes jogú családtagxlegyen. Szerintem meg amint feles
2017. ápr. 5. 11:38
 50/77 anonim ***** válasza:
28%

Aki embert pártól, nem témát, idióta.

Nem.írod le mi volt, de azt igen, melyikőtök oldala mellé állt. Vita azért van...., érvelés majd közös végeredmény.

2017. ápr. 5. 11:54
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!