Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Milyen férfi az aki egy...

Milyen férfi az aki egy vitában az anyját pártolja a párja- és egyben gyermeke anyjával szemben? Lehet egyáltalán férfinek nevezni?

Figyelt kérdés
Anyósommal vitatkoztam, a "párom" pedig őt védte és engem szidott. Jelzem van egy 6 hetes kisbabánk...szerintetek?

2017. ápr. 4. 23:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/77 A kérdező kommentje:
Én is úgy gondolom hogy ha már egy család vagyunk akkor álljunk ki egymás mellett. De el se vártam volna tőle hogy kiálljon mellettem az anyjával szemben, csak legalább ne szóljon bele és ne szidjon engem az anyja előtt..
2017. ápr. 5. 10:00
 32/77 A kérdező kommentje:
Én is próbáltam nem foglalkozni vele, de nem bírtam ki. És ami mindennek a teteje ezek után rajtakaptam anyósomat hogy a telefonommal babrál. Nem tudom mire lehetett kíváncsi vagy hogy milyen dolga volt neki az én telefonommal, de nem szóltam semmit, úgyis letagadta vagy kimagyarázta volna
2017. ápr. 5. 10:03
 33/77 anonim ***** válasza:
19%
Szerintem túlzásba viszed. Miért kell kioktatásnak venni, ha egy tapasztalt anya segít egy kezdő anyának ? Nehogy az anyóstól kérdezz bármit is a babával kapcsolatban, még a végén belehalnál. Nem tudom milyen hülye szokás lett ez a nőknél manapság. Semmi tisztelet nincs már az idősebbek, azaz tapasztaltabbak iránt.
2017. ápr. 5. 10:04
 34/77 anonim ***** válasza:
37%
Szóval akkor te most konkrétan azon háborodtál fel, hogy a férjed nem neked, hanem az anyjának adott igazat, miközben közös gyereketek van? Ne haragudj, de én ebben semmiféle logikát nem látok. Annak adunk igazat, akivel egyetértünk. Szerintem ez nem pofára megy.
2017. ápr. 5. 10:11
 35/77 A kérdező kommentje:
Anyósom előtt itt volt édesanyám is segíteni, az ő tanácsait megfogadtam, anyósom sok mindent nem úgy csinált volna mint édesanyám, de ahány ház annyi szokás. Amúgy ilyen dolgok voltak hogy mondtam h kicsi tejet kifejek mert nagyon feszül a mellem. Ő érte rávágta hogy most ne fejjek. De ez az én mellem, az én testem, ha érzem hogy feszít akkor fejni fogok, miért mondja hogy ne? És még sok hasonló szitu volt
2017. ápr. 5. 10:12
 36/77 A kérdező kommentje:
Utolsó, te egyáltalán elolvasod amiket írok?
2017. ápr. 5. 10:13
 37/77 anonim ***** válasza:
14%

Azt is felfoghatnád, hogy a fiú és a szülei egy állandó -fix- kapcsolatban vannak, és lesznek is örökké, te pedig közéjük akarsz álni!

Az élettársak, a feleségek és a barátnők pedig jönnek és mennek....

Majd ha bizonyítasz -hosszú évek alatt- akkor leszel teljes jogú családtag.

A bizonyítás pedig nem egyenlő az ordibálással, a veszekedéssel, vagy a szüléssel.

A legrosszabb taktika, szidni valakinek az anyját.

A férjed elnéző volt veled, de próbáld ki ezt az utcán egy idegennel!

(Azután a felvett látlelettel kiírhatod majd a következő kérdést.)

2017. ápr. 5. 10:18
 38/77 anonim ***** válasza:
23%
Most szültél, de már a szolin jár az eszed?
2017. ápr. 5. 10:20
 39/77 A kérdező kommentje:
Nem lennék a feleséged helyében. Ezek szerint te nem vagy ilyen "elnéző"...
2017. ápr. 5. 10:21
 40/77 A kérdező kommentje:
Nem azon jár az eszem, csak szóba került és megemlítettem hogy majd a nyár előtt én is elmennék.
2017. ápr. 5. 10:25
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!