Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Csak én gondolom úgy, hogy az...

Csak én gondolom úgy, hogy az szánalmas ha a felnőtt 26 éves férfi, még mindig az anyjával él?

Figyelt kérdés

Lassan 2 éve bátyámat kirakta barátnője, így haza költözött. Nagyon nem kedvelem őt, mert egész életemben, csak piszkált, de megint itt van 1 ideje, és nem is ugyan azokat a dolgokat csinálja, de hasonlóképpen felbsz agyilag, és kárt csinál nekem szellemileg. (Ő a nappaliban van, és mikor másnap mennék iskolába, még este éjfélkor ott üvöltözik, meg röhög, mert épp online játszik.

Ennek tetejébe egyáltalán nem csinál semmit, felkel egész nap kockul és semmi más, még ha egyetemre tanulna megérteném, de pár hónapja 1 vizsgán megbukott így az el lett halasztva. Munkát nem keres, sem pedig valami albérletet.

Ekkor jön a legrosszabb számomra, hogy az anyám meg meg is védi, de nem akárhogyan; kb hasonlót vág a fejemhez, csak annyival, h én 20 vagyok (igen egyszer buktam német gépész (cnc, eszterga, maró) osztályban, sima magyar gépészre, így 2 év különbség van). Ha esetleg beszélnék erről, akkor jön a szöveg, hogy te is elköltözhetsz...

egyéb vélemények, vagy ötletek?

lehet én fújom fel annyira, h nem látom a saját hibáim csak a mérget a bátyám iránt? Vagy esetleg igazam van?

2017. febr. 16. 18:45
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
98%
Nem az a gáz, hogy otthon lakik, hanem, hogy nem csinál semmit. Ha nem dolgozik, hogy tartotta fent az albérletet, vagy a barátnője fizetett mindent?
2017. febr. 16. 18:53
 2/41 A kérdező kommentje:
Abban a szerencsés helyzetben voltak, hogy a barátnőjének az apjáé volt az az ingatlan, így frissen bérmentve tudták használni
2017. febr. 16. 18:55
 3/41 anonim ***** válasza:
63%

Kíváncsi lennék hogy te 26 évesen hol fogsz lakni...

26 vagyok és szülőknél lakok, 2 velem egyidős haverom is szülőknél lakik, de még sokakat ismerek akik 30 alatt vannak és szülőknél laknak.

Az albérlet baromi drága és egymagam nem tudnék mindent fizetni, ráadásul terveim vannak amihez megtakarítás is kell.

Szerintem neked csak a bátyáddal vannak gondjaid, de ha nem tetszik akkor költözz el te.

2017. febr. 16. 18:57
 4/41 anonim ***** válasza:
89%
Bevagyteázva😅 az én báttyám 33 éves és ugyanazt csinálja mint a tied na ezt hozd össze. Bulizni jár szívogat, valamit csinál mert pénze van de nem dolgozik. Soha nem volt neki egy évnél tovább nője merthogy neki ne mondja meg senki mitcsináljon. Anyunak ő még mindig "kicsifiam". Annyi legyen a javán hogy néha szokott főzni vagy rendel kaját nekünk is meg anyunak szokott segiteni eztazt(amit en nemtudok mert lany vagyok) 😅 igazábol amugy nekem nincs vele problémám csak néha jólenne itthon lenni egyedül is mint régebben(ő is a nőjétől jött el). Nem tudsz semmit tenni hisz anyud nem fogja kidobni a saját fiát. De mingyárt jönnek a "menj te albérletbe" meg a "tese vagy külömb" meg a hasonlókat kommentelő keleti bölcsek😅
2017. febr. 16. 18:58
 5/41 anonim ***** válasza:
64%

Ilyen ingatlan- és albérlet árak mellett miért lenne baj?

Sokan családdal gyerekekkel laknak a szülőkkel, vagy válás miatt költöznek vissza.

Egy rohadt putris lakótelepi ingatlan 16 millától kezdődik Pesten, egy albérlet 100 000 + közműdíjtól (min. 40-50000)

2017. febr. 16. 19:09
 6/41 anonim ***** válasza:
98%

Mindenki azzal lakik, akivel akar. Ha a szomszéd nénihez költözöl, önmagában az sem szánalmas :)

Az viszont gáz, hogy nem csinál semmit. Ezt nem nagyon lehet szépíteni, egy lusta disznó, és kihasználja azokat, akik dolgoznak helyette (anyukád pl.).

2017. febr. 16. 19:12
 7/41 anonim ***** válasza:
19%
#3! 26 vagyok és szülőknél lakok...........Az albérlet baromi drága és egymagam nem tudnék mindent fizetni, ráadásul terveim vannak amihez megtakarítás is kell." Vagyis a szüleiddel tartatod el magad 26 évesen. A "terveidet" is a szülökkel fizetteted meg. Csak azt áruld el, hogy mikor leszel felnött????????
2017. febr. 16. 19:19
 8/41 anonim ***** válasza:
48%
Ami világban a mai albérlet árak mellet normális hogy valaki 26 évesen vagy afölött is a szüleivel él.Mégis hol éljen ha nincs hova mennie meg nincs pénze miből albérletre?Tisztába vagy te egyáltalán a mai albérlet árakkal?És én is kiváncsi lennék arra hogy te hol fogsz élni 26 évesen?
2017. febr. 16. 19:28
 9/41 anonim ***** válasza:
94%
Az viszot gáz hogy nem csinál semmit sem.
2017. febr. 16. 19:29
 10/41 anonim ***** válasza:
90%

Nem az a gáz, hogy otthon lakik, hanem hogy nem csinál semmit.

Ja, 20 évesen te is felnőtt férfi vagy.

2017. febr. 16. 19:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!