Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Csak én gondolom úgy, hogy az...

Csak én gondolom úgy, hogy az szánalmas ha a felnőtt 26 éves férfi, még mindig az anyjával él?

Figyelt kérdés

Lassan 2 éve bátyámat kirakta barátnője, így haza költözött. Nagyon nem kedvelem őt, mert egész életemben, csak piszkált, de megint itt van 1 ideje, és nem is ugyan azokat a dolgokat csinálja, de hasonlóképpen felbsz agyilag, és kárt csinál nekem szellemileg. (Ő a nappaliban van, és mikor másnap mennék iskolába, még este éjfélkor ott üvöltözik, meg röhög, mert épp online játszik.

Ennek tetejébe egyáltalán nem csinál semmit, felkel egész nap kockul és semmi más, még ha egyetemre tanulna megérteném, de pár hónapja 1 vizsgán megbukott így az el lett halasztva. Munkát nem keres, sem pedig valami albérletet.

Ekkor jön a legrosszabb számomra, hogy az anyám meg meg is védi, de nem akárhogyan; kb hasonlót vág a fejemhez, csak annyival, h én 20 vagyok (igen egyszer buktam német gépész (cnc, eszterga, maró) osztályban, sima magyar gépészre, így 2 év különbség van). Ha esetleg beszélnék erről, akkor jön a szöveg, hogy te is elköltözhetsz...

egyéb vélemények, vagy ötletek?

lehet én fújom fel annyira, h nem látom a saját hibáim csak a mérget a bátyám iránt? Vagy esetleg igazam van?

2017. febr. 16. 18:45
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
71%
látszik sokan csak a kérdést olvasták el lol.
2017. febr. 16. 19:50
 12/41 anonim ***** válasza:
80%

Kedves 7-es!

Semmi közöm a 3-as "versenyzőhöz", de ha havi viszonylatban megspórolhat azzal min. 100ezret, hogy nem fizeti ki egy idegennek albérletre, abból hogyan következik számodra, hogy a szüleivel tartatja el magát?

Nyilván hozzájárul otthon a költségekhez.

2017. febr. 16. 19:51
 13/41 anonim ***** válasza:
79%
7-es válaszoló elég butthurt, szépen le is pontozott mindenkit. Akarsz beszélni róla?
2017. febr. 16. 20:02
 14/41 anonim ***** válasza:
81%
Miért vannak lepontozva a drága az albérlet válaszok? Talán nem az? Nosza akkor fizesse már az enyémet is valaki. Jó 27 éves koromig anyámnál kellett élnem, mert addig kellett gyűjtenem, hogy egy putri lakótelepi lukba el tudjak költözni. El vagytok ti rohadtul tájolva...
2017. febr. 16. 20:09
 15/41 anonim ***** válasza:
95%

Ha tanulna,vagy dolgozna,akkor nem lenne gáz szerintem.

Pl ismerősöm ennyi idősen fejezi be az orvosit.Nem hiszem,hogy ez akkora szégyen lenne,hogy amiatt még otthon lakott eddig.

De ha dolgozik is érthető.

De ez,hogy nem csinál semmit, tényleg gáz.

Próbálj te lenni az okosabb és lelépni ahogy van rá módod.

Anyukád meg hadd szenvedjen vele.

2017. febr. 16. 20:24
 16/41 anonim válasza:
87%

Hát az szép.

Nálunk két felnőtt 35 éves lakik. Az egyik "jobb" mint a másik.

2017. febr. 16. 20:39
 17/41 anonim ***** válasza:
100%

Nem az a gáz, hogy 26 évesen veletek lakik, hanem, hogy nem csinál semmit.

Ilyen horribilis albiárak mellett nem csoda, hogy nem megy külön egyedül. Mert hát valljuk be, ha többen mennének más lenne a helyzet, úgy sokkal könnyebb fizetni. De sok családos ember is meggondolja, hogy kivesz-e külön albérletet, mert egyszerűen gyerek mellett nem tudnák finanszírozni. Van olyan ismerősöm, akik házasok, most születik a 2.baba, de még együtt sem laknak. Mondjuk ez elég furcsa, de így tudják megoldani.

A 26éves barátom is a szüleivel él, bár ő dolgozik.

Inkább arra kellene ráeszméltetni, hogy kezdjen valamit az életével.:)

2017. febr. 16. 21:03
 18/41 anonim ***** válasza:
52%
Az a baj hogy sokan bekenyelmesednek a szülők meg ovis státuszban tartják a huszonéves felnőni soha nem akaró gyerekeiket. Pénzelik őket, el tartják, otthon laknak. 26 évesen lehetnenék céljai, vágyai.
2017. febr. 16. 21:36
 19/41 anonim ***** válasza:
35%
Az igaz, hogy nagyon durván drágák az alberletek, de már nem csak alberleteket lehet ám bérelni, mondjuk berelhetne egy szobát is, ha dolgozna... De mondjuk itt ez lényegtelen hiszen nem is szeretne gondolom elköltözni, kényelmes neki a helyzet igy. Ilyen volt az én tesóm is, 30-éves koráig volt egy naplopo, szinte sose dolgozott, ha megis, nagyon hamar megunta es ott hagyta. Szánalmasnak tartottam, de aztán megismerkedett élete szerelmével, és elköltözött. Igaz, anyuéknak a masik házába, a csajjal. :D most született meg a a babajuk, még mindig nem dolgozik rendesen de azért a gyerek miatt dolgozgat. Egyébként úgy össze illenek a csajjal, mint zsák a foltjaval... Ugyanolyanok. Mindegy :) szerintem a tesód nem fog megváltozni, csak akkor ha fülig szerelmes lesz És a lány jó útra téríti. Az en párom 28-éves, amikor megismerkedtünk még otthon lakott, de nagyon szégyellte magát emiatt, pedig rendesen tisztességesen dolgozik. Azért volt ő is ott, mert nagyon drágák voltak az alberletek,viszont szégyellte magát előttem, mit fogok gondolni róla hogy ő meg otthon lakik. Most mar együtt élünk, ketten. Ő szerinte még úgy is ciki ha dolgozik az ember, így meg aztán az biztos hogy egy ilyen emberrel egy normalis nő ritkán jön össze. :S
2017. febr. 17. 01:42
 20/41 anonim ***** válasza:
100%
Az én bátyám 45 éves, otthon lakik és anyám tartja el. Semmibe nem ad pénzt, pedig dolgozik. Gyűjtöget. Egy hamburgert se venne meg magának, csak ül a pénzen. Ingyenélő s eggfej!
2017. febr. 17. 06:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!