Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Csak én gondolom úgy, hogy az...

Csak én gondolom úgy, hogy az szánalmas ha a felnőtt 26 éves férfi, még mindig az anyjával él?

Figyelt kérdés

Lassan 2 éve bátyámat kirakta barátnője, így haza költözött. Nagyon nem kedvelem őt, mert egész életemben, csak piszkált, de megint itt van 1 ideje, és nem is ugyan azokat a dolgokat csinálja, de hasonlóképpen felbsz agyilag, és kárt csinál nekem szellemileg. (Ő a nappaliban van, és mikor másnap mennék iskolába, még este éjfélkor ott üvöltözik, meg röhög, mert épp online játszik.

Ennek tetejébe egyáltalán nem csinál semmit, felkel egész nap kockul és semmi más, még ha egyetemre tanulna megérteném, de pár hónapja 1 vizsgán megbukott így az el lett halasztva. Munkát nem keres, sem pedig valami albérletet.

Ekkor jön a legrosszabb számomra, hogy az anyám meg meg is védi, de nem akárhogyan; kb hasonlót vág a fejemhez, csak annyival, h én 20 vagyok (igen egyszer buktam német gépész (cnc, eszterga, maró) osztályban, sima magyar gépészre, így 2 év különbség van). Ha esetleg beszélnék erről, akkor jön a szöveg, hogy te is elköltözhetsz...

egyéb vélemények, vagy ötletek?

lehet én fújom fel annyira, h nem látom a saját hibáim csak a mérget a bátyám iránt? Vagy esetleg igazam van?

2017. febr. 16. 18:45
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:

Kérdező, sajnos te ezen nem fogsz tudni változtatni.

Leírom a sokadik hasonló sztorit: az én bátyám is ilyen, csak ő még tanulni sem hajlandó. Szerinte neki alanyi jogon jár minden. Anyám-apám meg beletörődve a sok éves harcba, elfogadta ezt. Most 33 éves, a világ legtermészetesebb dolga neki, hogy az anyja megfőz, az apja elmosogat ő leül nyitott ajtónál játszani az anyja laptopján. Engem az sem érdekelne, ha 40 évesen otthon lakna, nagy az a ház, elfér ott. Engem az zavar, hogy kb. csak a pénzt feji le a szüleimről, de azt leszarja, hogy mi van velük, apát sem látogatta a kórházban...Olyan mint nagyra nőtt óvodás, de közben neki jár a pofája arról kinek mit kéne csinálni.

És a szülők is tehetnek erről, de te minél jobban támadod, anyád annál jobban fogja babusgatni. Ezt hagyd rá. Viszont a helyedben az ő dolgait nem takarítanám el.

Amikor ő alszik (gondolom nappal), nem fognám magam vissza és nem lennék csendben.

Sajnos ezzel nem tudsz sok mindent kezdeni...ja és még annyi, hogy valszeg idősebbként tőled is fog kunyizni pénzt (tapasztalat), ne adj neki. Kitartás és sajnálom.

2017. febr. 22. 14:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!