Mit csináljak velük?
Az anyósom nem érti hogy nem szeretnék oda dolgozni menni ahol ő van. Egyszer már dolgoztunk együtt, és nem volt jó mert utáltam a helyet és mivel nem volt más munkalehetőségem ezért nem engedett kilépni.
Decemberben ért véget a mostani meló amit vállaltam,és azóta basztat hogy menjek oda...de nem is érdekel a munka amit ő csinál, és nem akarok odamenni ahol van. Bonyodalom lenne belőle....
Te félreértesz. Én nem dolgozom csomagolóüzemben :)
Legutóbb a microsoftnál voltam xbox promóter.
"Meghogy miért nem akarok elmenni Soroksárra csomagológyárba menni"-
Ebbe a mondatomba nem tudom mi nem volt érthető. A főnök most csütörtökön mondta, nem folytatódik a promóció. Azóta eltelt 3 nap, és pénteken már csesztettek hogy miért nem megyek a csomagológyárba. Ezalatt a 3 nap alatt még lehetőségem sem volt hogy visszahívjanak, de már minden reggel mikor felkelek, az a kérdés : februárig találsz munkát? Vagy hogy : ha nem találsz jövöhéten semmit, akkor menj anyához dolgozni.
"2 hete nem dolgozom"
"januárra nincs munkájuk"
Na most itt egyrészt ellentmondasz magadnak, mert a te korábbi kommentjeidből idéztem, másrészt pedig január 19-én nekiállni vakarózni, merthogy akkor szól a főnök, hogy nincs munka _januárra_... elég merész. Itt nem egy-két napról van szó, hanem hogy lassan egy hónapja otthon vagy, és eddig szó szerint nem csináltál semmit, csak vártad a sültgalambot, mert mi van, ha mégis szól a főnök...
Tudod, itt már én is a nyakadra ülnék, hogy februárra találj valami munkát. (Ami mellesleg egy hét, tehát nincs sok időd.) Mert hát szép és jó, hogy most még megkaptad a decemberi fizut, de jövő hónapban mit fogsz kezdeni magaddal?
Ez nem pont az a pillanat, amikor lehetőséged van válogatni. Attól még, hogy most bevállalsz egy olyan munkát, ami nem a szíved csücske, nem kell tíz évre ott ragadnod, keresheted mellette a promoteri meg butikeladói csodákat, de legalább addig sem maradsz pénz nélkül, míg nem jön szembe az álommeló.
Ha-ha! 79%-os: nem tudna elhelyezkedni butikba? Na mé nem, he? Mi kell oda, főiskola? :DDD
Ja, és ne gyere nekem a blőd szöveggel, hogy "eladói képesítés", mert az oda nem kell. Ma válság van munka terén is, munkaerőhiány van lassan, a pincérek sem "pincérek", szóval hagyjuk már ezt!
Simán el lehet menni érettségivel eladói munkakörbe! Még szép is lenne, ha nem így lenne!
Pénztárgép kezeléséhez mi kellene már? Diploma?
Sok hülye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!