Mit csináljak velük?
Az anyósom nem érti hogy nem szeretnék oda dolgozni menni ahol ő van. Egyszer már dolgoztunk együtt, és nem volt jó mert utáltam a helyet és mivel nem volt más munkalehetőségem ezért nem engedett kilépni.
Decemberben ért véget a mostani meló amit vállaltam,és azóta basztat hogy menjek oda...de nem is érdekel a munka amit ő csinál, és nem akarok odamenni ahol van. Bonyodalom lenne belőle....
Mondtam neki engem ez a munka nem érdekel de nem fogja fel és hetente bepróbálkozik. Meg párom is....: anya tök jól érzi magát neked is tetszene. Meghogy miért nem akarok elmenni Soroksárra csomagológyárba menni. Érettségim van. Próbálok ahhoz illő munkát találni.
Mosg is rendeltem pizzát és barátom mobdta minek mondtam el anyjának kérdeztem mert mi olyan nagy tragédia van ebbe? Erre ő : mert tudja hogy feleslegesen költöd a pénzedet. Nem mindegy mire költöm?.... a kaja miért gelesleges? Xd
Ki tart el?
Gondolom nem akarják hogy otthon ülj munka nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!