Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek nem túl nyomulósak...

Szerintetek nem túl nyomulósak húgom barátjának a szülei?

Figyelt kérdés

A húgom és a barátja,mindketten 19 évesek,még csak fél éve járnak(húgomnak ez az első kapcsolata).

És folyton ajándékokat adnak neki,sőt legutóbb már a szüleinknek is hoztak ajándékot,apámnak a névnapjára is.

Szerintem ez kicsit túlzó,lehet,hogy kedvesek,de ebben a korban szerintem még messze vannak attól,hogy komolyabban ki lehessen jelenteni,hogy ők majd a jövőben egy pár lesznek.

Kb ezt akkor tartanám normálisnak,ha 30 évesek lennének és évek óta együtt járnának,vagy élnének.

Szerintem húgomnak így elég ciki lesz,ha szakítani akar majd a pasijával..

2016. dec. 27. 13:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/81 anonim ***** válasza:
Orvosira orvosak gyerek mellet irok fogok :) ráadásul olyan családba kerültem a mindenki az eü-be dolgozik :) nem tudom kinek van rosszabb sora neked vagy nekem:)
2016. dec. 30. 10:22
 62/81 anonim ***** válasza:
Hülye telefon. Orvosira járok és gyerek mellett fogok is*
2016. dec. 30. 10:24
 63/81 anonim ***** válasza:
41%
Jó tudni, hogy a jövő orvosnemzedéke olyanokat kommentel gyakorin, hogy egyedül fogsz megrothadni...
2016. dec. 30. 10:44
 64/81 anonim ***** válasza:

Miért? A maiaktól csak közönyt és dilettantizmust tanulhatnak. Ugyan miért lennének különben, ha nem tudnak empátiát tanulni?

2016. dec. 30. 11:02
 65/81 A kérdező kommentje:
Hát,akkor a te gyerekedet biztos anyukád fogja felnevelni,mert az orvosi mellett nem igen lesz időd a gyerekre.
2016. dec. 30. 11:13
 66/81 A kérdező kommentje:

Nagyon sok rosszindulatú ember van itt,akik magukból indulnak ki.

Én nem akarok rosszat a húgomnak,és nem is tömöm a fejét ezzel,egyszer jegyeztem meg ezt neki,amikor már a sokadik ajándékot mutatta meg nekem,amire azt mondta,hogy "csak úgy kapta".

Ezért írtam ki egy névtelen fórumon,hogy mások mit gondolnak erről,mert én a helyében kellemetlenül érezném magam,de nem vagyunk egyformák.

Lehet,ha ő ezt vissza fogja kapni(mármint szóvá teszik neki)nem fogja az sem megviselni.

2016. dec. 30. 12:02
 67/81 anonim ***** válasza:

Két dolgot vontam le ebből az egészből:

- szerinted aki nem ért veled egyet, az rosszindulatú

- és az orvosoknak ne legyen gyereke

Mit ne mondjak, érdekes figura vagy!

2016. dec. 30. 12:22
 68/81 A kérdező kommentje:

Én nem mondtam,hogy egy orvosnak ne legyen gyereke.

Kiforgatod a szavaimat.

Azt gondolom az orvosi mellett elég nagy felelőtlenség gyereket vállalni.

A 23 éves,szinte leányanya és a karrierista életszemlélet számomra nagyon ellentmondásos.

A kommentek bizonyítják a rosszindulatúságot.

Sok komment szerint én irigy vagyok,mert nekem a túlzott kedvesség fura.Ezek az emberek mind magukból indulnak ki,tehát ők irigyek lennének egy ilyen helyzetben,ezért gondolják azt,hogy én is az vagyok,holott többször leírtam,hogy én el sem fogadnám ezeket az ajándékokat.

Irigy akkor lennék,ha én is erre vágynék.

2016. dec. 30. 12:32
 69/81 anonim ***** válasza:
Mindenki máshogy gondolkodik. Én orvosit végzek terhesen és majd gyerek mellett is. Húgod most boldog és örülj neki h jóban vannak anyósékkal ,:)
2016. dec. 30. 13:01
 70/81 anonim ***** válasza:
100%

"A 23 éves,szinte leányanya és a karrierista életszemlélet számomra nagyon ellentmondásos. "

Ezt a sötétséget... Nem a korától lesz valaki leányanya (ma ez amúgy is idejétmúlt fogalom), és nem az egyetemi diplomától karrierista. Olyan megnyilatkozásaid vannak, mint egy 60 éves, besavanyodott aggszűznek.:D

2016. dec. 30. 13:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!