Szerintetek nem túl nyomulósak húgom barátjának a szülei?
A húgom és a barátja,mindketten 19 évesek,még csak fél éve járnak(húgomnak ez az első kapcsolata).
És folyton ajándékokat adnak neki,sőt legutóbb már a szüleinknek is hoztak ajándékot,apámnak a névnapjára is.
Szerintem ez kicsit túlzó,lehet,hogy kedvesek,de ebben a korban szerintem még messze vannak attól,hogy komolyabban ki lehessen jelenteni,hogy ők majd a jövőben egy pár lesznek.
Kb ezt akkor tartanám normálisnak,ha 30 évesek lennének és évek óta együtt járnának,vagy élnének.
Szerintem húgomnak így elég ciki lesz,ha szakítani akar majd a pasijával..
Meg ma már nem a világ van hogy 20 évesen valaki férjhez megy és leélnek együtt egy életet.
Élvezze az életet,fiatal,érezzék jól magukat,de nem szabad olyan dolgokban gondolkodni,amihez még éretlenek.
Van egy unokatesónk,ő 16 éves korától járt egy fiúval 24 éves koráig,aztán mikor már elkezdtek dolgozni,akkor jött elő,hogy mi is az élet,ki mit vár az élettől.
Amik még fiatalon számítanak,a későbbiekben már nem biztos,hogy annyira fontosak.
Én pl egy fél éves kapcsolatot be sem mutatnék még a szüleimnek,mert túl friss.Nem tudni mi lesz belőle.
Ennek a fiúnak a szülei meg már amikor pár hete jártak ajándékokat küldtek a családunknak,ami szerintem fura.
"Szerintem húgomnak így elég ciki lesz, ha szakítani akar majd"
Te már tervezed neki a szakítást?
Mert ugye tejesen ciki manapság, ha valaki még mindig a "régi" -féléves- kapcsolatával van együtt a facebúúúkon?!
Kérdező!
Valld be, hogy rohadtuk irigy vagy a húgodra?!
Lehet, hogy a te összes tingli-tangli kapcsolatod nem ért annyit, mint neki ez az egyetlen.
Csak nem akarok,hogy majd azt vágják a fejéhez,hogy "mennyi ajándékot vettek neki" és hasonlók.
Ha nem akar már vele együtt lenni majd,akkor ne érezze azt,hogy azért kell együtt maradniuk,mert kapott egy csomó mindent.
Én mondtam is neki,hogy ne fogadjon el semmit.
Most itt nem szülinapról volt szó,volt,hogy csak random kapott valamit,mert "de szereti".
És nem egy tábla csokit vagy ilyesmi.Hanem több ezer Ft értékű dolgokat.
Jaj,már vártam,hogy mikor írja le valaki,hogy irigy vagyok:)
Erről szó sincs.
Mint mondtam volt olyan is,hogy a családunknak is küldtek ajándékot.Tehát közvetve én is kaptam.
Én kellemetlenül érezném magam,ha a párom szülei ajándékokat adnának nekem,úgy érzeném,mintha az adósuk lennék.
Nem csípem az "irigy vagy" dumát, de te kérdező, tényleg irigy vagy. Egyrészt a húgod kapcsolatára, hogy nekik már alakul a jövőjük, másrészt az ajándékokra is. Persze érthető, nyilván nem szándékosan teszed, mindenkinek rosszul esik, ha a testvére/barátja/barátnője sikeresebb nála és előbb összejönnek a dolgai.
Elég egyértelmű, hogy igazából nem a húgodért aggódsz, hanem inkább magadnak szeretnél egy ilyen kapcsolatot és a szülők figyelmét.
Irigy vagy rá, mert "jó partit" csinált.
Mennyire meg fog ütni majd a guta, ha nászajándéknak házat és autót kapnak majd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!