Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek nem túl nyomulósak...

Szerintetek nem túl nyomulósak húgom barátjának a szülei?

Figyelt kérdés

A húgom és a barátja,mindketten 19 évesek,még csak fél éve járnak(húgomnak ez az első kapcsolata).

És folyton ajándékokat adnak neki,sőt legutóbb már a szüleinknek is hoztak ajándékot,apámnak a névnapjára is.

Szerintem ez kicsit túlzó,lehet,hogy kedvesek,de ebben a korban szerintem még messze vannak attól,hogy komolyabban ki lehessen jelenteni,hogy ők majd a jövőben egy pár lesznek.

Kb ezt akkor tartanám normálisnak,ha 30 évesek lennének és évek óta együtt járnának,vagy élnének.

Szerintem húgomnak így elég ciki lesz,ha szakítani akar majd a pasijával..

2016. dec. 27. 13:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/81 A kérdező kommentje:

Én nem vagyok kapcsolatfüggő,én egyedül is teljesen jól érzem magam,ezt az irigység miatt írom le,nem tartozik a tárgyhoz,de valamiért az emberek többsége nem tud elvonatkoztatni attól,hogy nem vagyunk egyformák.

Ami feltűnik nekem,azt mások irigységnek látják.

Hidd el,28 évesen nem vagyok arra irigy,hogy kap egy telefontokot,vagy hasonlót.

Én csak attól akarom megóvni,(mivel annyira nem ismerem még ezeket az embereket),hogy utána nehogy azt hallgassa majd,hogy "mennyit fektettünk beléd",sajnos sok ilyen ember van,sok ilyennel találkoztam életem során,akik ha kedvesek,segítőkészek is van valami hátsó szándékuk vele.

Mindenesetre nekem fura ez a túlzott figyelmesség.

2016. dec. 27. 18:32
 32/81 anonim ***** válasza:
72%

Csak nem irigy vagy rá?

Max TE szemszögedből nyomulósak, én szemszögemből meg nem. Kopj le a felnőtt húgodról,ha neki így jó neked mi közöd hozzá?Ha meg szakítanak abba sem lesz semmi beleszólásod... vagy ennyire belelátsz a jövőjükbe? Azt nem tudod h a csávó hányszor d.ja meg?

2016. dec. 27. 18:40
 33/81 A kérdező kommentje:

Itt sajnos egyesek nem tudnak szöveget értelmezni.

Sajnos a magyar emberek jelentős része ilyen,egyből azt hiszik mindenkire,hogy irigykedésből fogalmaz meg bármit is.

2016. dec. 27. 18:58
 34/81 A kérdező kommentje:

Én nem beleakarok szólni,hogy mikor szakítson vele.

Komolyan ledöbbenek,hogy egyesek mit hoznak ki egy ilyenből,sajnos mindenki magából indul ki.

2016. dec. 27. 18:59
 35/81 anonim ***** válasza:
87%
Igen, kérdező, mindenki magából indul ki. Te is. Gondolom te felhánytorgatod utólag az ajándékot és képtelen vagy tartós kapcsolatra. Ezért feltételezed, hogy a húgod és a barátja is így működik. Szerencsére nem vagyunk egyformák.
2016. dec. 27. 20:21
 36/81 A kérdező kommentje:

Én nem hántorgatnám fel,de a legtöbb ember tudom milyen.

De ez csak egy esetleges dolog,hogy felhántorgatják-e majd.

Viszont,ha folyton adnak,akkor idővel majd elvárják azt is,hogy viszonozd,vagy ha nem is,akkor is magukban megjegyzik.

De remélem,hogy kellemesen csalódom majd,és nem ez fog történni.

2016. dec. 27. 20:43
 37/81 anonim ***** válasza:
100%

A testvéred felnőtt ember és boldog párkapcsolatban él, te pedig fél napja azon hisztizel vadidegen embereknek, hogy mennyire nem normális szerinted, hogy ők együtt tervezik a jövőjüket.

Attól, hogy neked 10 pasi után se jött össze egy komoly kapcsolat, neki még összejöhet, akár az elsővel. A szerelemhez nem kell tapasztalat. Majd tapasztalnak egymással, útközben. Ha pedig vége lesz, hát vége lesz. Hidd el, nem fogják visszakérni apádtól a drága bort.

Szinte mindenki vesz egy kapcsolatban a párjának néha ajándékokat, és a párja szüleinek is illik. Ebből senki nem csinál ügyet rajtad kívül...

Viszont már kicsit beteges, ahogy itt próbálod bizonygatni, hogy a húgod kapcsolata mennyire halálra van ítélve. Miközben ők tökéletesen jól megvannak.

Keress egy barátot vagy pszichológust, mindegy, csak kérj segítséget, mielőtt kárt okozol valakinek az agymenéseddel...

2016. dec. 27. 23:54
 38/81 anonim ***** válasza:
100%
És mióta kapcsolatfüggőség, ha valaki boldog a párjával? :D Látszik, hogy te nagyon egyedül maradtál...
2016. dec. 27. 23:54
 39/81 A kérdező kommentje:

Még csak egy felszínes világban élnek.

Anyu,apu eltartja őket.

Az,hogy ki micsoda,kicsoda az majd csak akkor fog megmutatkozni mikor már a saját lábán áll az illető.

Tudom én,hogy vannak itt tinianyák,akiknek fiatalon besikerült egy gyerek,aztán ennyi volt az életük,de a legtöbben azért nem 19 évesen,vagy az első párkapcsolatukkal kötik össze az életüket,mert az ember a párkapcsolatokból tanul.

Nem egy ismerősöm van,aki hasonlóan járt,évekig járt a tini szerelmével,aztán mikor kiesett az egyetemről és elkezdett dolgozni,akkor jöttek elő a valódi gondok,gondolkodásbeli különbségek.

Aki a nagy szerelemre házasodik vagy tervez,az véleményem szerint egy idióta:D

Az baromi kevés egy hosszú távú kapcsolathoz,pláne,hogy 2-3 év után már amúgy is elmúlik az érzés,akkor jönnek elő az élet valódi kérdései,hogy mit akarnak az élettől.

Na,meg az ember változik,folyamatosan.

Sajnos pont azért van sok ilyen tönkrement élet,mert az emberek agyatlanul mennek bele házasságokba,besikerül a gyerek is,aztán már mindegy.

De majd,ha jövőre egyetemre megy a húgom,majd akkor megtudja,hogy mennyit kell tanulni ott,vagy később,ha dolgozni kell,nem csak bejárni a suliba.

Amúgy már most nincs idejük sokszor egymásra.

2016. dec. 28. 00:07
 40/81 A kérdező kommentje:

"bizonygatni, hogy a húgod kapcsolata mennyire halálra van ítélve."

A legtöbb kapcsolat halálra van ítélve.

Kevesen élnek le egy életet ugyanazzal a személlyel.

Ilyen korban meg teljesen nevetséges erről fantáziálni.

2016. dec. 28. 00:16
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!