Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek nem túl nyomulósak...

Szerintetek nem túl nyomulósak húgom barátjának a szülei?

Figyelt kérdés

A húgom és a barátja,mindketten 19 évesek,még csak fél éve járnak(húgomnak ez az első kapcsolata).

És folyton ajándékokat adnak neki,sőt legutóbb már a szüleinknek is hoztak ajándékot,apámnak a névnapjára is.

Szerintem ez kicsit túlzó,lehet,hogy kedvesek,de ebben a korban szerintem még messze vannak attól,hogy komolyabban ki lehessen jelenteni,hogy ők majd a jövőben egy pár lesznek.

Kb ezt akkor tartanám normálisnak,ha 30 évesek lennének és évek óta együtt járnának,vagy élnének.

Szerintem húgomnak így elég ciki lesz,ha szakítani akar majd a pasijával..

2016. dec. 27. 13:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/81 anonim ***** válasza:
97%

Jó, hát veled tényleg nagyot hibáztak a szüleid. :D

Szíved joga egyedül maradni bármeddig, de a húgod életébe ne szólj bele, ahhoz semmi közöd.

2016. dec. 28. 13:34
 52/81 anonim ***** válasza:
29%
Fu a gejem megfájdul tőled, de komolyan! Borzasztóan irigy és lelkiszegény ember lehetsz! Mondok valamit...22 éves vagyok... 21 évesen jöttem össze a párommal, most leszek szilveszterkor 23. A környezetünkben, az ő családjában és az enyémben is mindenki elfogadta a kapcsolatunkat. Tavaly októberben mutattam be páromat szüleimnek, nagyszüleimnek, teljesen elfogadták, ő karácsonykor mutatott be a testvérének, annak feleségének és a gyerekeiknek. Ott is elfogadtak. Nagymamám az első perctől kezdve ajándékokkal halmoz el bennünket főleg mióta összeköltöztünk. Tesójáéktól idén karácsonyra allergén-mentes paplanokat kaptunk, plusz egy pólót párom és egy kismama ruhát én. Emellett após vett nekünk tűzhelyet, mikrót és kisegített, mikor betörtek hozzánk. Májusra várjuk a babánkat. Nem viselnélek el az adott élethelyzetben. Lövöd itt a dumát, hogy nem akarod, hogy húgod csalódjon és féltékeny vagy amiért te nem kapsz ajándékot, amiért te egyedül vagy és nem te állsz most a középpontban. Húgod felnőtt ember, két évvel fiatalabb nálam és boldog. Irigykedés helyett inkább örülj nekik istene.m és még nem tudunk szöveget értelmezni..cccc... sógorom fiatalon vette el sógornőmet, anyukája fizette neki az orvosit. Kis panelban laktak, eltelt x év és most milliomosok és együtt vannak.
2016. dec. 29. 07:52
 53/81 A kérdező kommentje:
Hát,te aki most leszek 23 szilveszterkor te is elég fejzsibbasztó vagy,ha már ezt nálam kiemelted.
2016. dec. 29. 12:01
 54/81 A kérdező kommentje:
23 évesen terhes vagy,hát remélem ő nem lesz 23 évesen terhes,mert jó jövőt nem jósolok neki.
2016. dec. 29. 12:02
 55/81 A kérdező kommentje:
Mellesleg baromira naiv is vagy..
2016. dec. 29. 12:12
 56/81 anonim ***** válasza:

Ejj, de ráérsz... Ha a saját életeddel törődnél, nem lenne időd arra, hogy a húgod életét rendezgesd.

Én pl sose csinálok ügyet egy ajándékból. Ha fontos nekem az, akitől kaptam, mindig találok módot arra, hogy viszonozzam. Reméljük, a húgod is hasonló szemlélettel éli az életét, nem pedig olyan befeszülve, mint te.

2016. dec. 29. 15:59
 57/81 anonim ***** válasza:

Eléggé idegesítő p*cs* vagy! Látszik,hogy NINCS életed itt b...od a győpöt és próbálsz mindenkit meggyőzni az igazadról!

Keress már valakit,aki jól meg..z hogy ennyire ráérsz foglalkozni a tesod magánéletével amihez neked semmilyen jogod nincs beleszólni!

2016. dec. 29. 16:38
 58/81 anonim ***** válasza:

És ha 23 évesen terhes vagyok mi van?

Akartuk! Nem besikerült, mint te! Mellesleg tördk már a magad dolgával és remélem igen is a húgod férjhez megy és terhes lesz 23 évesen. Te meg egyedül fogsu megrothadni!

2016. dec. 29. 21:01
 59/81 A kérdező kommentje:

Én meg remélem letesz egy diplomát legalább és dolgozik vagy 5 évet,30 éves kora előtt nem fog.

Az írásképedből nem az jön le,hogy te egyetemet végeztél volna.De a te dolgod.

De ezzel nem lesz gond,mert egyetemre akar menni,a barátja is.

2016. dec. 29. 22:47
 60/81 A kérdező kommentje:

Édesem,én ha egyedül is fogok "megrothadni" ahogy te fejezted ki magad,nekem úgy is jó,mint írtam nem vagyok kapcsolatfüggő.

Szóval ezzel engem nem igen tudsz bántani:D

2016. dec. 29. 22:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!