Szülők, ti megengednétek, hogy a fiatok az egyik (nállatok szegényebb) barátjának adja a PS4 konzolját karácsonyra?
Én pont ezt tervezem. Most a sima PS4-em le fogom cserélni egy PS4 PRO-ra és arra gondoltam, hogy a meglévő PS4-et nem eladom, hanem elajándékozom az egyik barátomnak akinek nincsen pénze új konzolra. Tudom, hogy erre vágyik már nagyon régóta, de még alig jött össze neki rá pénz, viszont ha a gépet oda adom neki akkor az új FIFA részre már lenne neki és tudnánk együtt játszani, mint régen a PS3-on. 17/F
Csak a szüleim ezt nem igazán akarják, azt mondják, hogy ha nem kell adjam el.
Hogyan győzzem meg őket?
Mond azt,hogy eladod annak a fiúnak,közbe meg csak add oda. Ennyi.
Ha kérdezik,elköltötted a pénzt,amit kaptál.(pl kajálásra stb)
Én megengedném, bár nincs gyerekem.
Egyébként meg a Te cuccod, azt csinálsz vele, amit akarsz.
Ez egy nagyon-nagyon szép gesztus!
Gratulálok, hogy ennyire önzetlen vagy!
Azt kell megértetni a szüleiddel, hogy te ezzel jót akarsz, és akinek oda akarod ajándékozni, annak ez egy talán életre szóló élmény, mert lehet, hogy sosem tudja saját maga megvenni.
#5 Ez talán jó is lehet. Köszi.
Bár biztos egy idő után eszükbe jutna és mondanák, hogy hozzam haza.
#1 vagyok
Értem,hát ettől függetlenül nagyon szép gesztus. Próbáld meg elmagyarázni nekik,hogy te ezt szeretnéd,mert neked ez esik jól,vagy nem is tudom :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!