Megengednétek a gyereketeknek ezt?
Nekem megengedték. De engem ismertek és megbíztak bennem. Tudták, hogy nem fogok vele lefeküdni és így is lett.
Nem lett belőlem se tinimami, se rib**c.
Nem tudom, hogy én hogy fogom a lányommal csinálni, de ha teljes mértékben megbízok benne és ismerem a fiút (és nem egy hónapja vannak együtt...) akkor látok rá esélyt, hogy megengedjem.
A férjemmel 17 évesen jöttem össze, anyósom mesélte, hogy mikor ő kezdett el járni a leendő férjével, még csak haza se vihették egymást, télen nyáron a parkban üldögéltek, meg még kitudja hol, így neki is az az elve, hogy inkább szem előtt legyen az a gyerek.
Volt olyan barátnőm is, aki folyamatosan hazudott a szüleinek, hogy egy barátnőjénél alszik, amikor a pasijához járt.
Ezeket figyelembe véve tényleg inkább aludjanak nálunk.
Ha szexelni akarnak, jöjjenek át délután, stb., de este mindenkinek a saját ágyában a helye.
Ráérnek később felnőttet játszani.
Igen, ha pl. moziba, színházba, koncertre... akarnak menni este, és mondjuk a fiú messzebb lakik, már nem tud hazamenni, illetve egyedül kellene mászkálnia az éjszaka közepén sokat, messzire.
Természetesen nem egy szobában és főleg nem egy ágyban aludnának, hanem mint bármilyen vendég, a vendégszobában (ha van), vagy pedig a nappaliban aludna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!