Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megengednétek a gyereketeknek...

Megengednétek a gyereketeknek ezt?

Figyelt kérdés
Megengednétek,hogy a 15 éves lánytoknak a barátja nálatok aludjon?Vagy ehhez még kicsit várniuk kéne?Szerintetek még korai ez az együtt alvás?A kérdésben nem rólam van szó.

2016. nov. 24. 13:24
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

1:Nem pontoztam le senkit.

2:Én nem szülő vagyok és nincsen gyerekem csak kíváncsi voltam,hogy mit gondoltok erről.

2016. nov. 24. 17:19
 22/29 anonim ***** válasza:
77%
Kérdező, nem rólad beszéltem.
2016. nov. 24. 17:21
 23/29 anonim ***** válasza:
17%

Aki 15 evesen szexel abbol egy ocska kiegett oreg ribizli lesz.

15 almodozas kora artatlan szerelmes almodozas kora.

Nemi baj nem kivant terhesseg nem kamaszoknak valo

Csonaljak mashol ?

Meg fogsz lepodni nem minden kamasz eletcelja a szex es a pasizas.

Kultura neveles es erkolcsi normak es ertekektol fugg ill szuloi peldamutatastol.

Ribizli anya lanya sem lesz mas

2016. nov. 24. 17:24
 24/29 anonim ***** válasza:
52%
Nem azért nem, mert nem szexelhet. A saját testével akkor szúr ki, amikor akar. Az más kérdés, hogy én ehhez 1. nem adok teret, 2. nem vállalom annak a felelősségét, hogy ma Józsi alszik itt, két hét múlva meg a Béla, 3. az ottalvás a felnőtt kapcsolatok része, nem a tiniszerelmeké, 4. azt engedek a lakásomba, akit én akarok, nem azt, aki a lányomnak tetszik... a sor végtelen. A lényeg: NEM.
2016. nov. 24. 17:31
 25/29 anonim ***** válasza:
53%
A szexet nem lehet megakadályozni.
2016. nov. 24. 18:27
 26/29 anonim ***** válasza:
27%
Miért is ne? Törvényes, én meg nem vagyok konzervatív.
2016. nov. 24. 18:51
 27/29 anonim ***** válasza:
37%

A korai szex a tanulatlan reteg szokasa

A szexorientalt gyerekek iq alacsony es erzelmileg szegeny kornyezetbol jottek...vagy elvalt szulok hulye gyerekei

2016. nov. 24. 21:48
 28/29 anonim ***** válasza:
20%

Dehogy engedném. Sőt, örülhetne, hogy egyáltalán pasizhat.

Hülye kifogás, hogy akkor bokorban dugnak. Egy normálisan nevelt lány nem teszi. Csak akinek a béka feneke alatt van az erkölcse. 15 éves lánynak semmi keresnivalója egy ágyban fiúval. Ha van szex, ha nincs. Jóhogy ne már ovisnak engedjük meg, különben a bokorban dugnak.

2016. nov. 24. 23:25
 29/29 anonim ***** válasza:
31%

Nah, ideértek a magukat felnőttnek gondoló gyerekek és lepontopznak.

Nem, nem engedném. 15 évesen nem kell felnőttet játszani. Aludjon a macijával mindkét gyerek.

Már eleve az, hogy ez eszébe jutott, elég érdekes.

2016. nov. 24. 23:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!