Kamasz anyukak. Ti ezt megengednetek?
12 eves vagyok.Nagyon sok sminkvideot nezek,szeretnek sminkelni.NEM FELTUNOSKODESBOL.A suliban nem is engedik,oda semmikepp nem raknam fel max hetvegre.Egyszeruen meg akarom tanulni,erdekel.Meg azt is el tudnam kepzelni hogy kesobb sminkelessel foglalkozzak.
Szoval.Osszeallitottam egy 6 ezer alatt levo kezdo keszletet szamomra.A legolcsobb drogerias cuccokbol.Hamarosan itt a szulinapom,arra kernem ajandeknak.
Ti megengednetek?Mit szolnatok hozza?
Ui: a helyes borapolassal tisztaban vagyok,nem kell a hegyi beszed.
megengedném, simán ha téged ez érdekel és késöbb talán ezzel is akarnál foglalkozni, miért is ne?! szerintem nyugodtan kérd ezt,és mond el nekik azt is amit itt leírtál hogy miért pont ezt akarod :)
előre is boldog szülinapot! ^^
Igen, én megengedném, szülinapodra megkapnád azt a csomagot, ha erre vágysz.
38/N
Ott bukott, hogy "legolcsóbb drogériás cuccok". Ezt nem engedném, hogy az arcodra kend! Akkor már inkább menjünk együtt, és adott összeghatárig közösen válasszunk olyan dolgokat, amiket tudsz használni.
És ha csak hétvégén és gyakorlásra, akkor engem az sem zavarna, ha az én cuccaimat próbálgatnád. Egy szemfesték vagy szemceruza nekem örök élet kitart, elég sok is van belőle. Szóval hamarabb jár le a szavatossága, mint hogy elfogyjon. Vagy csak én nem sminkelek eleget. :)
Ezt a könyvet ha tudod, töltsd le valahonnan! Szerintem tetszeni fog. :)
Lovely Nude Make Up Kit paletta
Ebelin professional szemhejpuder/korrektor ecset
Ebelin satirozo ecset
Lovely pump up szempillaspiral
Igen.Legolcsobb.De van minosege.Rengeteg tesztet megneztem.
12 évesen még egyetlen felnőttnek való smink anyag sem ajánlatos az arcodra.
Viszont van már bőven gyerekeknek használható. Nézz körül ebben a kategóriában a neten és max, ha megengedik a szüleid, akkor akár rendeléssel is megkaphatod karácsonyi ajándékként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!