Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kamasz anyukak. Ti ezt megenge...

Kamasz anyukak. Ti ezt megengednetek?

Figyelt kérdés

12 eves vagyok.Nagyon sok sminkvideot nezek,szeretnek sminkelni.NEM FELTUNOSKODESBOL.A suliban nem is engedik,oda semmikepp nem raknam fel max hetvegre.Egyszeruen meg akarom tanulni,erdekel.Meg azt is el tudnam kepzelni hogy kesobb sminkelessel foglalkozzak.

Szoval.Osszeallitottam egy 6 ezer alatt levo kezdo keszletet szamomra.A legolcsobb drogerias cuccokbol.Hamarosan itt a szulinapom,arra kernem ajandeknak.

Ti megengednetek?Mit szolnatok hozza?

Ui: a helyes borapolassal tisztaban vagyok,nem kell a hegyi beszed.

2016. okt. 29. 20:23
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Ha csak hétvégén, hobbiból tennéd fel, akkor megengedném, persze, sőt, segítenék is benne.
2016. okt. 30. 16:23
 22/25 anonim válasza:
persze
2016. nov. 2. 00:11
 23/25 anonim ***** válasza:
Én a kisiskolás lányomnak is megengedem, hogy otthon sminkeljen néha hétvégén. Szemspirálja, szemfestéke, szájfénye, rúzsa van is neki saját, többféle.Ritkán használja. Ő is szokott sminkelős videókat nézni. V. Fruzsi a kedvence.
2016. nov. 2. 11:02
 24/25 anonim ***** válasza:
Megengedném, de nem vagyok kamasz anyuka.:)
2016. nov. 2. 14:34
 25/25 anonim ***** válasza:
Hogyan állsz így közel 3 év után a sminkeléssel/sminkeléshez?
2019. júl. 11. 08:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!