Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kamasz anyukak. Ti ezt megenge...

Kamasz anyukak. Ti ezt megengednetek?

Figyelt kérdés

12 eves vagyok.Nagyon sok sminkvideot nezek,szeretnek sminkelni.NEM FELTUNOSKODESBOL.A suliban nem is engedik,oda semmikepp nem raknam fel max hetvegre.Egyszeruen meg akarom tanulni,erdekel.Meg azt is el tudnam kepzelni hogy kesobb sminkelessel foglalkozzak.

Szoval.Osszeallitottam egy 6 ezer alatt levo kezdo keszletet szamomra.A legolcsobb drogerias cuccokbol.Hamarosan itt a szulinapom,arra kernem ajandeknak.

Ti megengednetek?Mit szolnatok hozza?

Ui: a helyes borapolassal tisztaban vagyok,nem kell a hegyi beszed.

2016. okt. 29. 20:23
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
73%

Teljesen magamra ismerek benned.:) én is ilyen vagyok/voltam. 12 évesen kezdődött, amikor elkezdtem én is youtube videókat nézni, beauty gurukat, nagyon megtetszett a sminkelés, mindennel jobban akartam. Én is sminkkészletet akartam, azt hogy legyenek saját sminkjeim. Anyukám először nem akarta hogy sminkeljek, de most már nem szól bele, mert nem feltűnő.

Én megvenném neked a szülinapodra!

2016. okt. 29. 20:58
 12/25 A kérdező kommentje:
Utolso,ugyanilyen vagyok.A halloweeni sulis "buliba" is nagyon nagy gonddal csinaltam a sminkemet,es annyira elveztem.
2016. okt. 29. 21:02
 13/25 anonim ***** válasza:
49%
Ha csak próbálgatni akarod akkor igen. De tenyleg ne hasznald akkor rendszeresen egy mert kicsi vagy meg hozza es nem tesz jot meg a te "gyerek borodnek".
2016. okt. 29. 21:09
 14/25 Snorri ***** válasza:
85%

Ezt én is megengednêm, sőt engem is megtaníthatnál! :-)

Az ajándék összegén aggódótól kérdezem, hogy tisztában van pl a játékok árával? Ez az összeg nem sok, mi nem vagyunk gazdagok, de

ennél lényegesen többért veszünk ajándékot a gyereknek

2016. okt. 29. 21:35
 15/25 anonim ***** válasza:
48%

Nekem még csak 2 éves a lányom de azért válaszolok:)

Ha tényleg csak hétvégén otthonra használnád akkor megengedném.

21/N

2016. okt. 29. 21:37
 16/25 anonim ***** válasza:
90%
Nekem is rögtön az jutott eszembe amit 7-es írt. Én is megengedném neked, de inkább kevesebb cuccot kérj, ne a legolcsóbbakat. Azok még gyakorlásnak is sz.rok, ragadnak, ronda színűek, stb.
2016. okt. 29. 22:31
 17/25 anonim ***** válasza:
70%

megvenném neked

off:én elég komolyan sminkelek pár éve,a Lovely cuccok jók,főleg a paletta,ecsetből inkább ajánlanám az essence ecseteket,azt hiszem,hogy árban nagyjából ugyanott vannak,vagy talán még olcsóbbak mint az ebelin

2016. okt. 29. 22:34
 18/25 A kérdező kommentje:
Ha kicsit visszaneztel volna,leirtam miket akarok.Meg nem teljes de ezeket biztosan.Es mint irtam,olcsoak.DE A MINOSEGUK JO.
2016. okt. 29. 22:34
 19/25 A kérdező kommentje:

17.valaszolo

Megnezem az essence ecseteket,koszi.:)

2016. okt. 29. 22:36
 20/25 anonim ***** válasza:
54%
Szia! Szerintem jó hogy 12 évesen érdekel a sminkelés , én 15 évesen kezdtem el , de nem ilyen sminkmester szinten csak spirál meg alapozó suliba :) legtöbben észre sem vették a többiek meg azon röhögtek hogy felkentem a szemhéjamra a fekete csíikokat véletlenul ( aki olyan szerencsétlen mint én az tudja miről beszélek ) , jobb ha időben megtanulsz normálisan sminkelni mint ha későn kezdessz bénázni vele :)
2016. okt. 30. 08:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!