Kamasz anyukak. Ti ezt megengednetek?
12 eves vagyok.Nagyon sok sminkvideot nezek,szeretnek sminkelni.NEM FELTUNOSKODESBOL.A suliban nem is engedik,oda semmikepp nem raknam fel max hetvegre.Egyszeruen meg akarom tanulni,erdekel.Meg azt is el tudnam kepzelni hogy kesobb sminkelessel foglalkozzak.
Szoval.Osszeallitottam egy 6 ezer alatt levo kezdo keszletet szamomra.A legolcsobb drogerias cuccokbol.Hamarosan itt a szulinapom,arra kernem ajandeknak.
Ti megengednetek?Mit szolnatok hozza?
Ui: a helyes borapolassal tisztaban vagyok,nem kell a hegyi beszed.
Teljesen magamra ismerek benned.:) én is ilyen vagyok/voltam. 12 évesen kezdődött, amikor elkezdtem én is youtube videókat nézni, beauty gurukat, nagyon megtetszett a sminkelés, mindennel jobban akartam. Én is sminkkészletet akartam, azt hogy legyenek saját sminkjeim. Anyukám először nem akarta hogy sminkeljek, de most már nem szól bele, mert nem feltűnő.
Én megvenném neked a szülinapodra!
Ezt én is megengednêm, sőt engem is megtaníthatnál! :-)
Az ajándék összegén aggódótól kérdezem, hogy tisztában van pl a játékok árával? Ez az összeg nem sok, mi nem vagyunk gazdagok, de
ennél lényegesen többért veszünk ajándékot a gyereknek
Nekem még csak 2 éves a lányom de azért válaszolok:)
Ha tényleg csak hétvégén otthonra használnád akkor megengedném.
21/N
megvenném neked
off:én elég komolyan sminkelek pár éve,a Lovely cuccok jók,főleg a paletta,ecsetből inkább ajánlanám az essence ecseteket,azt hiszem,hogy árban nagyjából ugyanott vannak,vagy talán még olcsóbbak mint az ebelin
17.valaszolo
Megnezem az essence ecseteket,koszi.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!