Szülők, ti megengednétek, hogy a fiatok az egyik (nállatok szegényebb) barátjának adja a PS4 konzolját karácsonyra?
Figyelt kérdés
Én pont ezt tervezem. Most a sima PS4-em le fogom cserélni egy PS4 PRO-ra és arra gondoltam, hogy a meglévő PS4-et nem eladom, hanem elajándékozom az egyik barátomnak akinek nincsen pénze új konzolra. Tudom, hogy erre vágyik már nagyon régóta, de még alig jött össze neki rá pénz, viszont ha a gépet oda adom neki akkor az új FIFA részre már lenne neki és tudnánk együtt játszani, mint régen a PS3-on. 17/F
Csak a szüleim ezt nem igazán akarják, azt mondják, hogy ha nem kell adjam el.
Hogyan győzzem meg őket?
2016. dec. 12. 21:17
11/53 anonim válasza:
én is csak azt tudom mondani, hogy büszke lennék a fiamra ha ilyet tenne... az én fiam még 3 éves sincs de már akkor büszke vagyok rá amikor egy csokiból bármiből körbekínál mindenkit többször is... kérés nélkül, magától :) - mutasd meg anyukádéknak ezt a kérdésed... hátha ráébrednek, hogy milyen nagyszerű fiút neveltek...
12/53 anonim válasza:
És mit tennének,ha odaadnád a barátodnak a konzolt?
13/53 anonim válasza:
Jó ilyen kérdéseket is olvasni neha :))
14/53 anonim válasza:
Megengedném. Semmit nem tudunk eladni a párommal, de kidobni se szeretünk működő dolgokat, itt amúgyis egy barátodról van szó, szóval nálam ez eléggé természetes lenne :D
Rendes gyerek vagy a leírtak alapján, én örülnék :)
15/53 kovpet válasza:
Add neki kölcsön. Határozatlan időre :)
16/53 anonim válasza:
17 vagy, gondolom a szuleid vettek, nem? A pro-t ki venne?
19/53 anonim válasza:
Jószívű vagy. Amúgy nálatok, mert nem állatok.
20/53 anonim válasza:
Ha az én gyerekem lennél, nagyon büszke lennék rád. Remélem, nekem is sikerül majd egy ilyen jó szívű fiút nevelnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!