Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, ti megengednétek,...

Szülők, ti megengednétek, hogy a fiatok az egyik (nállatok szegényebb) barátjának adja a PS4 konzolját karácsonyra?

Figyelt kérdés

Én pont ezt tervezem. Most a sima PS4-em le fogom cserélni egy PS4 PRO-ra és arra gondoltam, hogy a meglévő PS4-et nem eladom, hanem elajándékozom az egyik barátomnak akinek nincsen pénze új konzolra. Tudom, hogy erre vágyik már nagyon régóta, de még alig jött össze neki rá pénz, viszont ha a gépet oda adom neki akkor az új FIFA részre már lenne neki és tudnánk együtt játszani, mint régen a PS3-on. 17/F

Csak a szüleim ezt nem igazán akarják, azt mondják, hogy ha nem kell adjam el.

Hogyan győzzem meg őket?

2016. dec. 12. 21:17
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
Csak a kérdést olvasva nem lelkendeztem az ötletért, de így jobban kifejtve én megengedném.tényleg önzetlen cselekedet lenne.felnőttesebben gondolkodsz,mint sok tényleg felnőtt ember
2016. dec. 14. 14:22
 52/53 anonim válasza:

Ez nagyon szep dolog toled orulok hogy vanak meg ilyen gyerekek .

Mond meg a szuleidnek hogy gondolni kell masokra nem csak a hasznot kell nezni . Ha most eladod lehet hogy valaki olyanhoz kerul aki nem erdemli meg elenben a te baratod megerdemli mert egy olyan baratol kapja aki szivesen adja

2016. dec. 14. 19:03
 53/53 anonim ***** válasza:

Én azt mondom hogy cseréljétek el a ps4-et a ps3-ra. Gondolom szüleid nem értenek annyira hozzá. Találj ki valamit h miért lenne ez jó neked. Például van valami játék ami csak a ps3-on van. És így a barátod is jól jár, és te is cselekedtél egy jót!

Egyébként le a kalappal, hatalmas pacsi!

2016. dec. 30. 16:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!