Vajon miért teszi ezt az anyósom?
az hogy akkor mit pattog hogy anyós hozzányúlt vmihez ha együtt laknak? ő akart ott lakni, és egy ajtót nem tettek fel, hogy ne lehessek egyik lakásból a másikba menni?! akkor mit gondolt, miért nem akar anyós ajtót?
belement, akkor fogadja el, vagy költözzön
Nem írta egy szóval sem, hogy szemét, csak hogy nem érti a dolgot.
Pont azt írta, hogy alapvetően kijönnek egymással.
Az pedig pont nem sokat számít, hogy kinek a tulajdona.
Amikor valaki bérel valakitől egy lakrészt, akkor az még hivatalosan is az ő lakása, hiába másnak a tulajdona. A tulajdonos NEM mehet be engedély nélkül. Oké, hogy ott fizet az ember, de talán rámutat, hogy nem a tulajdonos az atyaúristen, aki mindent megtehet.
Hogy miért mentek, ha nem akartak igazán s miért nem zárják le az ajtót, az már más lapra tartozik. Én lezárnám s ha ez nem tetszik a tulajéknak, akkor igyekeznék elköltözni, kivéve, ha nulla bajom lenne az átjárkálással (az én anyósom maximálisan rendes, nem turkálna a cuccaim között, mosni viszont moshat, annál jobb nekem :D én inkább mosogatok :D viszont külön konyha az kellene).
Semmi gond nincs az akármeddig egy házban lakással, amennyiben ez működik. Ritkán teszi, de van olyan s számos előnnyel jár. Sokunk ragaszkodik a házhoz, amiben rég él, nem akarja eladni s kisebbet venni (elég nehéz tud lenni az ilyesmi adott esetben s hiányozhat a régi, megfelelő, csak nagy ház).
Normális emberek képesek tisztelni a másik magánszféráját, mindenféle tulajdonjogtól függetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!