Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Vajon miért teszi ezt az anyósom?

Vajon miért teszi ezt az anyósom?

Figyelt kérdés
Egy házban,külön emeleten lakunk. Észrevettem,hogy néha eltűnik egy-egy dolog a szennyeskosaramból. Pl. ma a férjem alsónadrágja és egy pár zoknija.Láttam,amikor az anyósom teregetett,hogy nála van Pedig külön mosunk.Vajon ez mire jó?
2016. dec. 6. 09:30
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/77 anonim ***** válasza:
72%
De ez nektek miert faj? Ha amugy anyoseknak meg nekik is jo igy, akkor tolem hadd lakjanak ott. Nem ertem, hogy ez idegeneknek miert faj.
2016. dec. 6. 14:18
 72/77 anonim ***** válasza:
17%

az hogy akkor mit pattog hogy anyós hozzányúlt vmihez ha együtt laknak? ő akart ott lakni, és egy ajtót nem tettek fel, hogy ne lehessek egyik lakásból a másikba menni?! akkor mit gondolt, miért nem akar anyós ajtót?

belement, akkor fogadja el, vagy költözzön

2016. dec. 6. 14:20
 73/77 anonim ***** válasza:
33%
#71 szerintem senkinek sem fáj, de akkor ne jöjjön ide sírni, hogy szemétanyós.
2016. dec. 6. 14:20
 74/77 anonim ***** válasza:
79%

Nem írta egy szóval sem, hogy szemét, csak hogy nem érti a dolgot.

Pont azt írta, hogy alapvetően kijönnek egymással.

Az pedig pont nem sokat számít, hogy kinek a tulajdona.

Amikor valaki bérel valakitől egy lakrészt, akkor az még hivatalosan is az ő lakása, hiába másnak a tulajdona. A tulajdonos NEM mehet be engedély nélkül. Oké, hogy ott fizet az ember, de talán rámutat, hogy nem a tulajdonos az atyaúristen, aki mindent megtehet.

Hogy miért mentek, ha nem akartak igazán s miért nem zárják le az ajtót, az már más lapra tartozik. Én lezárnám s ha ez nem tetszik a tulajéknak, akkor igyekeznék elköltözni, kivéve, ha nulla bajom lenne az átjárkálással (az én anyósom maximálisan rendes, nem turkálna a cuccaim között, mosni viszont moshat, annál jobb nekem :D én inkább mosogatok :D viszont külön konyha az kellene).

Semmi gond nincs az akármeddig egy házban lakással, amennyiben ez működik. Ritkán teszi, de van olyan s számos előnnyel jár. Sokunk ragaszkodik a házhoz, amiben rég él, nem akarja eladni s kisebbet venni (elég nehéz tud lenni az ilyesmi adott esetben s hiányozhat a régi, megfelelő, csak nagy ház).

Normális emberek képesek tisztelni a másik magánszféráját, mindenféle tulajdonjogtól függetlenül.

2016. dec. 6. 16:51
 75/77 anonim ***** válasza:
76%
72: Szerintem veled a saját anyád sem akarna együtt élni. Már értem, miért akarnak inkább otthonba menni 😃
2016. dec. 6. 17:07
 76/77 anonim ***** válasza:
15%
Mondjuk azt nehezen látom be, hogy mitől lesz jobban tele a mosógép egy alsónadrágtól meg egy pár zoknitól, de ha megkérdezted anyósodat, és ő azt mondta, kellett még mosnivaló a sajátjához, akkor nyilván ez az oka. Meg valószínűleg nem érzi, hogy ez gáz. Mondd meg neki, hogy szóljon nyugodtan, ha mosnivalóra lenne szüksége, és te tudod, milyet akarsz odaadni.
2016. dec. 6. 20:25
 77/77 anonim ***** válasza:
47%
Akkor mi is piócák vagyunk, ugyanis párom megvette (részletre) az apukája ház részét amikor elváltak a szülei. Majd az egy nagy hosszú házból két házat csinált 50-50 arányba, jelenleg a párom kezdő vállalkozó, így az én fix fizumból fizetjük párom apukáját, az újítás közös, a cuccokat ketten vettük. Párom édesanyja, és húga ki-be jár kutatnak mondván ez az ő otthonuk. Hol ott együtt újítjuk, toldjuk, fizetjük a párommal.
2016. dec. 6. 22:32
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!