Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Vajon miért teszi ezt az anyósom?

Vajon miért teszi ezt az anyósom?

Figyelt kérdés
Egy házban,külön emeleten lakunk. Észrevettem,hogy néha eltűnik egy-egy dolog a szennyeskosaramból. Pl. ma a férjem alsónadrágja és egy pár zoknija.Láttam,amikor az anyósom teregetett,hogy nála van Pedig külön mosunk.Vajon ez mire jó?
2016. dec. 6. 09:30
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/77 anonim ***** válasza:
46%

"Egy házban,külön emeleten lakunk. "

szerintem itt külön lakás, hanem van két emelet és ennyi.

nincs külön lakrész. kérdező csak odacuccolt és nem tetszik neki a rendszer.

2016. dec. 6. 10:27
 32/77 anonim ***** válasza:
56%

30 ameddig a kérdező nem válaszol arra, hogy külön lakásban laknak, vagy sem, addig mem lehet válaszolni a kérdésre.

Ha egy lakásban laknak, egy mosógép van, akkor elkeveredik a szennyes, nincs min csodálkozni.

Ha 2 külön lakás, akkor igen fura, hogy anyós bemászkál a másik lakásba szennyest lopni, nem normális dolog.

2016. dec. 6. 10:30
 33/77 A kérdező kommentje:
Külön emeleten lakunk,itt minden a mi pènzunkből lett átalakítva.Elakartunk költozni esküvő után,de megsértődtek,hogy mi lesz akkor a nagy házzal.Azt sem érti miéet főzök külön.
2016. dec. 6. 10:42
 34/77 anonim ***** válasza:
42%

külön emelet,vagy külön lakás? külön konyha, külön bejárat stb.

amúgy zsaroltak...és?! gyenge jellemek vagytok akkor de nagyon

2016. dec. 6. 10:43
 35/77 anonim ***** válasza:
82%
Értem, hogy külön emeleten laktok, de be lehet zárni kulccsal a saját bejárati ajtótokat? Van külön fürdőszobátok és mosógépetek?
2016. dec. 6. 10:43
 36/77 A kérdező kommentje:
Mindenünk külön van.2 bejáratunk is. De lentről fel lehet menni az emeletre.
2016. dec. 6. 10:47
 37/77 anonim ***** válasza:
48%

akkor az egy ház, csak két szintes.

de magadnak köszönheted, szépen el kellett volna költözni, és csinált volna a házzal amit akar.

2016. dec. 6. 10:48
 38/77 anonim ***** válasza:
79%
Zárjátok le a belső bejáratot. Mi is így csináltuk, a benti lépcsőt is kültérire cseréltük. Egyébként nem tudom miért lopkodja a szennyest anyósod. Más téren ki lehet vele jönni?
2016. dec. 6. 11:16
 39/77 anonim ***** válasza:
21%
Lehet véletlen ott hagyta. De kíváncsi vagyok mit mond az anyóka.
2016. dec. 6. 11:34
 40/77 A kérdező kommentje:
Be nem zárhatom,abból csak cirkusz lenne. Amúgy kijövünk,semmi gond nem volt eddig kivéve ezt.Pedig már mondtam,hogy külön szeretnék mosni.Nem szed ő ki mindent,csak 1-2 dolgot,ezért nem értem ezt.
2016. dec. 6. 11:37
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!