Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Vajon miért teszi ezt az anyósom?

Vajon miért teszi ezt az anyósom?

Figyelt kérdés
Egy házban,külön emeleten lakunk. Észrevettem,hogy néha eltűnik egy-egy dolog a szennyeskosaramból. Pl. ma a férjem alsónadrágja és egy pár zoknija.Láttam,amikor az anyósom teregetett,hogy nála van Pedig külön mosunk.Vajon ez mire jó?
2016. dec. 6. 09:30
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/77 anonim ***** válasza:
30%

és pisztolyt tartottak a fejéhez? nem hiszem. max így olcsóbb volt, akkor el kell fogadni, hogy mi van.

vagy akkor meg kellett volna mondani, hogy maradunk, de lezárjuk az emeletet és külön leszünk, de ennyire nem voltak képesek. majd még sajnálom szegényt, hogy betette a seggét egy házba, és de rossz neki, hogy lakik ott valaki, akié a ház, mert annyira életképtelen a férjével, hogy külön lakjanak, de mindenki rossz - vicc és ilyenek házasodnak, majd odaszül egy pár punyát is

2016. dec. 6. 11:54
 52/77 anonim ***** válasza:
70%
48 olyan könnyű ideböfögni, hogy anyós lakása, ez mindenkinek megy. Kár, hogy senki nem mondta, hogy az anyós lakása lenne. Simán lehet, hogy a kérdező párjának is van benne tulajdonrésze, plusz fel is újította maguknak. Nálam is pont ez a helyzet, de mondjuk annyi eszem volt, hogy a két lakás két zárható bejárati ajtoval is fel van szerelve.
2016. dec. 6. 11:55
 53/77 anonim ***** válasza:
62%

51: Neked nincs családod? Ha szüleid idősek, betegek lesznek, eldobod őket?

Nyilván ezért maradtak ott, hogy ne legyen egyedül anyós öregkorára. Nincs ebben semmi rossz. Nem ettől lesz valaki felnőtt, vagy független.

Sőt! Annál felnőttebbet el sem tudok képzelni, mint amikor valaki a beteg szüleit ápolja.

2016. dec. 6. 11:57
 54/77 anonim ***** válasza:
61%
Egyébként nektek ennyire nincs pénzetek és anyós sem enged be lakni, vagy mitől vagytok ilyen rosszindulatúak? Gondolom ha a saját tulajdonú villátokban ülnétek, akkor nem azzal töltenétek az időt, hogy itt fröcsögjetek, hogy "más ember berakja a seggét anyóshoz, fúj".
2016. dec. 6. 11:58
 55/77 anonim ***** válasza:
31%

ha betegek lesznek és ápolni kell őket, akkor nem fogják elvárni, hogy otthon maradjak, hanem eladják a házukat és abból mennek otthonba - meg van beszélve.

amúgy anyós nem egyedül él, ahogy kiderül a tobbesszámból.

hol beteg itt az anyós? ha mos, meg járkál a lépcsőn akkor biztos nem rokkant.

2016. dec. 6. 11:59
 56/77 anonim ***** válasza:
55%
Le van szarva, hogy kinek a háza, nincs benne két lakás, csak két emelet. Azt meg normális ember nem zárja be, mert jelen esetben ez olyan, mintha a szobaajtót zárnák be. Én nem szólhatok az ellen semmit, hogy valaki a szülőknél marad, lehet, hogy az esetek többségében életképtelenségre utal, de a szüleim esetében egészségügyi okok miatt nem jöhetett szóba akkor a költözés, amikor, aztán megszülettem én, ottmaradtunk a nagyszülők "nyakán". Felnőttem, élek, soha konfliktus abból, hogy együtt éltünk, nem volt. Ez csak intelligencia kérdése. Mosni meg amióta nagypapám meghalt, mindent együtt mostunk, mert nagymamámnak nem volt annyi ruhája, amit érdemes lett volna külön mosni. Megint csak nem volt belőle probléma.
2016. dec. 6. 12:01
 57/77 anonim ***** válasza:
53%
anyámék és anyósék is 2 szintes családi házban laknak ketten, persze szerennék ha ott laknánk, de én nem, mert az nem egy önálló élet, házasként, hogy anyucival egy légtérben.
2016. dec. 6. 12:01
 58/77 anonim ***** válasza:
68%

Na, erről beszélek :)

Itt mindenki csak akkor önálló, ha két marokkal dobja ki a pénzt az ablakon.

Kicsit sem birkák az emberek. Dehogy.

2016. dec. 6. 12:05
 59/77 anonim ***** válasza:
82%

55: akkor most téged is lehetne szidni, hogy fúj-fúj otthonba adod a szüleidet.

Nem lehet felfogni, hogy valakinek az a jó megoldás, ha így élnek? Mint ahogy nektek az a jó megoldás, hogy otthonba mennek a szüleid.

Nem ettől lesz valaki jó vagy rossz ember.

2016. dec. 6. 12:06
 60/77 anonim ***** válasza:
35%
Ilyen sokadjára feltett, anyósra panaszkodó kérdésre. Ugyan az a válaszom: Nem kötelező, anyósnál lakni. Anyós lakása, azt csinál amit akar. Nem tetszik, ellehet költözni.
2016. dec. 6. 12:22
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!