Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Vajon miért teszi ezt az anyósom?

Vajon miért teszi ezt az anyósom?

Figyelt kérdés
Egy házban,külön emeleten lakunk. Észrevettem,hogy néha eltűnik egy-egy dolog a szennyeskosaramból. Pl. ma a férjem alsónadrágja és egy pár zoknija.Láttam,amikor az anyósom teregetett,hogy nála van Pedig külön mosunk.Vajon ez mire jó?
2016. dec. 6. 09:30
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/77 anonim ***** válasza:
44%
Aztán már miért lopná anyós a férjed caros gatyiját meg bűdöszokniját:))biztos nem arra vágyik mossa utána.Ez egy kamu,arra jó anyós utálok fröcsögjenek.te meg nagyon unatkozol.
2016. dec. 6. 10:10
 22/77 anonim ***** válasza:
52%
Ne ítéljétek el a kérdezőt. Háziasszonyként valóban szarul eshet, ha az anyósa úgy gondolja, hogy nem alkalmas ezen szerep ellátására. Jogosan veszi le azt belőle, hogy nem meri "rábízni" az icipici fiacskáját. Párom se örülne annak, ha anyám hasonló magánakciókba kezdene. Szerncsére nálunk nincs ilyen baj. Anyám meg szokta kérdezni, hogy van-e szükségünk valami segítségre (pl megy ki piacra, kell-e valami), ha éppen ninsc szükségünk segítségre semmilyen téren, nem erősködik, hanem mondja, hogy majd szólunk ha esetleg van valami, de párom is ha nem boldogul valamivel a háztartásban, kéri a tanácsát, valami javaslatát anyámnak a dologgal kapcsolatban (anyósom, párom anyja már nem él, így nem nagyon tud mástól háztartásvezetési ötleteket kérni, csak anyámtól). De a legtöbb felmerülő dolgot igyekszünk párommal ketten megoldani.
2016. dec. 6. 10:14
 23/77 anonim ***** válasza:
46%

20 ugyanannyira lakok önállóan, mint te, hacsak nem tanyán laksz. Egy az épületben 2 lakás van, amit mi építettünk, nem 100 lakás, mint mondjuk egy panelban, ennyi a különbség. Nem tudom mi ezen olyan meglepő. Egyébként jópár évet laktam úgy is, hogy nem anyám lakott alattam, hanem egy idegen, nem lettem tőle "felnőttebb".

19-el csak egyet tudok érteni, anyám nagyon jófej, nem szól bele a dolgainka, éli az életét, a férjemmel sincs konfliktusa.

2016. dec. 6. 10:15
 24/77 anonim ***** válasza:
47%
23 jó csak az eseten 99%ban az odaköltöző beleköt mindenbe, és kikéri magának, hogy neki vki szóljon, mikor ott neki semmi joga sincsen, hisz nem az ő lakása, gondolom ha anyád beleszólna mindenbe ti se laknátok így! csak akkor nem pattogni kell, hanem szépen különmenni!
2016. dec. 6. 10:17
 25/77 anonim ***** válasza:
87%
Hogy mik vannak.. Van akinek szennyest lop az anyósa van akinek lekvárt... El hinni sem tudom ,hogy milyen anyósok vannak.
2016. dec. 6. 10:21
 26/77 anonim ***** válasza:
19%
24 Természetesen ha beleszolos alkat lenne, nem laknánk így, pl. anyósommal emiatt soha nem laknék együtt. De itt nem is arról volt szó, hogy anyós mibe szól bele, hanem, hogy mit csinál a szennyessel.
2016. dec. 6. 10:22
 27/77 anonim ***** válasza:
66%

16-os hozzászólóval vitatkoznék azért, hogy mert valaki idősebb, az életkorát tekintve több dolgot látott, meg tud, mint egy fiatalabb.

Anyósom 61 éves, de ne tudjátok meg....

2016. dec. 6. 10:23
 28/77 anonim ***** válasza:
42%

igen, de ez anyós háza, a kérdező ott csak lakik

ha nem tetszik neki lehet költözni, csak gondolom csórók

2016. dec. 6. 10:23
 29/77 anonim ***** válasza:
54%

Nekem mosatlant lophatna. :D Kàr, hogy nem élünk együtt. :D

Nem lehet, hogy a férjed nála(lent) öltözött át és otthagyta? Csak abból indulok ki, ha mi is odalátogatunk és zuhanyzáskor automatikusan belerakja a mosógépbe.

2016. dec. 6. 10:24
 30/77 anonim ***** válasza:
85%

28: De ha egy házban kialakítottak két lakást, tök mindegy hogy kié a ház, akkor sem illik átmenni a másik lakásba és ott turkálni. Vagy minek alakítottak ki egy külön lakrészt a fiúknak, ha úgy gondolják, hogy az is az ő területük?

Azért a szülőkben is van hiba bőven. Sokszor könyörögnek, hogy maradjon ott a gyerek, ne hagyja őket egyedül, meg mi lesz majd ha idősek lesznek. Aztán ha ott marad, akkor meg nem hagyják normálisan élni.

2016. dec. 6. 10:26
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!