Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Vajon miért teszi ezt az anyósom?

Vajon miért teszi ezt az anyósom?

Figyelt kérdés
Egy házban,külön emeleten lakunk. Észrevettem,hogy néha eltűnik egy-egy dolog a szennyeskosaramból. Pl. ma a férjem alsónadrágja és egy pár zoknija.Láttam,amikor az anyósom teregetett,hogy nála van Pedig külön mosunk.Vajon ez mire jó?
2016. dec. 6. 09:30
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/77 anonim ***** válasza:
62%

juj nem zárhatod be, mert nem a te lakásod, hanem másé.

neked ez megéri? ha ott laksz biztos.

2016. dec. 6. 11:38
 42/77 A kérdező kommentje:
Nem véletlen,már többször csinálta.Egyszer azt mondta,azert teszi,mert kevés van neki 1 mosásra,ezért kivett pár szineset,mert én most úgyis fehéret mosok.
2016. dec. 6. 11:39
 43/77 anonim ***** válasza:
81%
El nem tudom képzelni, miért turkálna bárki mások koszos göncei között, nekem semmilyen indíttatásból nem lenne ehhez gusztusom. Mielőtt belelovalod magad, érdemes lenne annak utánajárni, hogy tényleg a te szennyeskosaradból került-e oda a férjed cucca az anyós mosógépébe. Após él még? Nem lehet, hogy az övé, csak ugyanolyan, mint a férjedé? Lényegesen leegyszerűsítené a dolgot, ha mondjuk megkérdeznéd a mamát, hogy nahát, ez nem a Pisti gatyája, hogy került ide?
2016. dec. 6. 11:42
 44/77 anonim ***** válasza:
62%

Nem olvastam végig a válaszokat, de csak arra tudok tippelni, hogy így még valamennyire érzi, hogy ő gondoskodik a fiacskájáról.

Édesanyám párjának az anyja ilyen. A pasi nagyon sokáig otthon lakott, és mikor összeköltözött anyámmal, az anyós még évekig cseszegette a fiát, hogy vigye haza a ruháit. Számonkérte, hogy milyen jogon viszi el a saját (!) szobájából a saját (!)cuccait és hasonló nyalánkságok...

Nem értem az ilyen szülőket. Miért nem lehet egyszerűen elfogadni, hogy a fia felnőtt ember és már nem szorul rá, hogy anyuci kiny*lja a seggét??

2016. dec. 6. 11:43
 45/77 anonim ***** válasza:
58%
az a kép azért megvan, hogy anyós a szennyesetek között turkálja ki a kisfia algógatyáját? vagy egy szennyestartó meg mosógép van? :D nagyon vicces
2016. dec. 6. 11:43
 46/77 anonim ***** válasza:
78%
Ja, most látom...Hát akkor beszéld meg vele, hogy szóljon, nincs-e pár színes mosnivalótok. Vagy dobd be te az övét a gépetekbe. Nem akkora dolog ez, hogy érdemes lenne miatta feszkózni, el lehet intézni normálisan.
2016. dec. 6. 11:44
 47/77 anonim ***** válasza:
76%

Én nem szeretnék úgy lakni, hogy nem zárhatom be a saját lakásomat.

Ha feljárkál a szennyesért, akkor minden más holmitokba is belenéz.

Szerintem egyszerűen beszélnetek kellene vele, hogy nem akarjátok, hogy feljárkáljon.

Bár ha abból cirkusz lenne, hogy bezárjátok a lakást, érdekes hozzáállása van az anyósnak.

2016. dec. 6. 11:46
 48/77 anonim ***** válasza:
34%

Én nem szeretnék úgy lakni, hogy nem zárhatom be a saját lakásomat.

- csak ez nem az övé!

Bár ha abból cirkusz lenne, hogy bezárjátok a lakást, érdekes hozzáállása van az anyósnak.

- végül is saját házában jár-kel, ha nem tetszik akkor el lehet költözni

2016. dec. 6. 11:49
 49/77 anonim ***** válasza:
68%

Kérdező, éppen ezt akartam válaszolni, de saját magad írtad le a megfejtést.

Nálunk pl. kevés fehér ruha van, hónapokig tart, míg összegyűlik egy mosásra való belőle. Ha lenne kinél érdeklődnöm, én is megkérdezném a "szomszédot", hogy ne mossak-e neki, ha épp szükségem van valamire a gyűlő stócból.

Itt a probléma azzal van, hogy téged nem kérdez meg előtte, magánakciózik.

Nem hisztizni kell, meg férjet ugrasztani, hanem megkérni a mamát, hogy legközelebb tőletek kérje kölcsön a szennyest. Arra is meg lehet kérni a mamát, hogy ne járkáljon fel a tudtotok nélkül.

Amennyiben ez nem megoldható, jöhet a költözés, az is annak okán, hogy nem lehet békében együtt élni vele.

A többieknek: lehet jönni itt a saját házazással, de általában az idősek csinálják a fesztivált, velük nem lehet együtt élni, gyakran nem az "odapofátlankodó" hibája, ha nem sikerül a nagy több generációs együttélés. Egyébként aki milliókat költ a felújításra, az vehetjük úgy is, hogy megveszi a maga részét, de ebből a világból már kiveszett a becsületesség, papír nélkül az ember a saját anyjában nem bízhat. Szégyen.

Mi albérletbe költöztünk egy tök ismeretlen, idős néni fölé. A felső szint teljesen külön lakásként funkcionált, nem is volt sehol átjáró közöttük, külön bejáratunk volt, szóval nyugodtan lehet társasháznak venni.

A néni folyamatosan leselkedett utánunk, kifaggatott, hogy mikor hová megyünk. Csak utólag jöttünk rá, hogy ezt azért tette, mert míg odavoltunk, egy másolt kulccsal felment, és folyamatosan kutakodott a cuccaink között.

Addig tartott ez a nagy, boldog, önálló felnőttlét, míg sunyiban el nem lopta az összes tartalék pénzünket. Akármilyen cukimókok, nem lehet megbízni az öreg nénikékben sem, nem kell ártatlannak nézni őket ám.

Érdekes, annyi sok ideig működött a többgenerációs együttélés, csak azóta nem, hogy a média és a társadalom mossa a népek agyát.

Ugyan hogyan működne az ingatlanipar, ha nem lenne a fejekbe plántálva, hogy csak az megbecsülendő felnőtt, aki nem bír kompromisszumot kötni egy-két másik emberrel.ALL999

2016. dec. 6. 11:52
 50/77 anonim ***** válasza:
73%

48: jaj akadjál már le erről, hogy kinek a nevén van a ház.

Akkor ha egy család együtt él, mindenki turkálhat a másik cuccai között? Gyerekkoromban nem nyúlkáltak a cuccaim közé a szüleim.

Fura, hogy nálad ez a normális, hogy akié a lakás, az minden ott lévő ember felett rendelkezhet.

Leírta a kérdező, hogy a szülők kérték, hogy maradjanak ott, ne költözzenek el. Nyilván senki sem arra számított, hogy akkor ez azzal jár, hogy nem lehet normális magánéletük.

2016. dec. 6. 11:53
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!