38 hetes vagyok, bármikor megszülhetek, aminek mi a férjemmel nagyon örülünk, de anyósom tönkre teszi az életünket. Mit tegyek, hogy ne menjen rá a házasságom, és a családom?
Anyósékkal élünk egy háztartásban, és már nagyon durvul a helyzet. 38 hetes vagyok, bármikor megszülhetek, aminek mi a férjemmel nagyon örülünk, de anyósom tönkre teszi az életünket. A kilenc hónap alatt egyszer sem kérdezte meg, hogy segítsen-e valamit, én vezettem és vezetem most is a háztartást,de már nagyon nem bírom. Nem is az a baj, hogy nekem kell csinálni, mert megteszem (inkább minthogy össze-vissza mocskolódjon a házban) hanem, hogy ha megcsinálok valamit, akkor biztos, hogy belenyúl, megváltoztatja, igazít rajta. Engem olyan szinten zavar, hogy a kész munkába nyúl bele, de ha meg kellene csinálni, akkor persze nem áll oda. Elég nagy pofája van, mondjuk én sem hagyom magam, de félek, hogy nem fogom tudni ellátni a kisfiamat rendesen, mert kész idegroncs leszek miatta. Tudom hogy direkt csinálja, mert sohasem fogadott el, nem is fog, de legalább az unokájára tekintettel lehetne. Bár ki tudja a gyerekről is mit gondol majd. Minden lehetséges módszerrel megpróbál minket stresszben tartani, ami sajnos rám most nagyon nem jó hatással van.
A költözés még egy darabig kilőve, de tervben van. Addig adjatok valami tanácsot, hogy mit tegyek!
A sógornőkre nem nagyon tudok számítani, mert anyósom lánya ugyanolyan hülye mint az anyja, a másik sógornőmnek meg van 3 lurkója, és hát van elég gondja neki is. Megjegyzem: őt sem szereti anyós
Apósom meg már 40 éve belenyugodott, hogy neki az a neve itthon hogy kuss, úgyhogy ő sem igazán tud segíteni.
Most mi a fenét csináljak, egyszerűen nem lehet lelőni, már mindenki menekül előle a családban, mert mindenkit kikezd....
Tökéletesen megértelek.Mi egy házban de külön lakásban élünk, de így se jobb. Természetesen semmit sem segítenek, mondjuk ezt nem is bánom annyira, ellátom magunkat, ha meg már nem fogom bírni anyukám vállalta hogy átjön és besegít ha kell (ő 20km-re lakik tőlünk) Én a pazarlásuk miatt vagyok már napok óta kiborulva. Egyszerűen elfelejtik levenni a gázfűtést, így egész délelőtt megy ezerrel, a lakásban 28 kinn 17 fok van! Minek kell ilyenkor fűteni????? Persze a számlát meg majd felesben fizetjük. Én meg mindenen próbálok spórólni, mert már nem dolgozom csak a férjem keresete meg a táppénz van, de így hogyan???
Időnként elbőgöm magam annyira elegem van. Szerintem is csak a költözés a hatékony megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!