Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Vajon miért teszi ezt az anyósom?

Vajon miért teszi ezt az anyósom?

Figyelt kérdés
Egy házban,külön emeleten lakunk. Észrevettem,hogy néha eltűnik egy-egy dolog a szennyeskosaramból. Pl. ma a férjem alsónadrágja és egy pár zoknija.Láttam,amikor az anyósom teregetett,hogy nála van Pedig külön mosunk.Vajon ez mire jó?
2016. dec. 6. 09:30
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/77 A kérdező kommentje:
Utálom ezt az anyós lakása szöveget. Es az apósom az senki?Hiszen az ő pénzeből lett építve.
2016. dec. 6. 12:34
 62/77 anonim ***** válasza:
6%

Simán lehet, hogy azért mert kinézi belőled, hogy színét eresztő fekete zoknit összemosol valami kényesebbel, vagy akár kényes cuccot mosol kevésbé gondosan.

Pl. anyám meg a kényes ingeim mosását nem bízta barátnőmre, amíg náluk éltünk (külön szinten). Ezeket kivette a szennyes tartómból, spécin hajtogatva, külön zsákban mosta a lenti spéci kímélődobos mosógépében.

2016. dec. 6. 13:24
 63/77 anonim ***** válasza:
64%

Elég érdekes ez az " anyós lakása, azt csinál amit akar" dolog. Én ismerek olyan családot, ahol 8-an laknak 7 szobás lakásban. 2 konyha, 2 fürdő.

Anyós, após, két lányuk, mindkettő lány férje és 2 unoka.

Itt anyós nem akarta, hogy külön menjenek a lányok, de Soha nem turkált senkinek a lakrészén sem. Ha be akar menni, kopog. Ők is zárják a lakrészüket és senki nem problémázik.

2016. dec. 6. 13:27
 64/77 A kérdező kommentje:
62-es:ez kizárt dolog. Én a ruhákat szépen szétválogatom és azokat,amelyek a szinüket eresztik kézzel mosom. Míg ő szines ruhát, fehér ruhát együtt mos,ezért a fehér már rég nem fehér,hanem szürke.
2016. dec. 6. 13:44
 65/77 anonim ***** válasza:
23%
ha te akkora felnőtt vagy, meg ott minden a tied, akkor mondjuk megkérdezed és kész, nem?! vagy félsz hogy a férjed intézkedjen az állításod szerint Te házadban?!
2016. dec. 6. 13:47
 66/77 anonim ***** válasza:
49%

Ugyanmar, attol vagy felnott, hogy a tarsashazban idegeneke a tobbi lakas? Ha ugyanazt a lakast anyukad venne meg, mar ovis lennel hirtelen? A merdezo kettesben lakik a ferjevel, a tobbi reszletkerdes.

Amugy a 25-ossel ertek egyet. :D

2016. dec. 6. 14:00
 67/77 anonim ***** válasza:
24%
kettesben? egy házban lakik anyóssal+apóssal, egy ház, csak két szint, ez nem kettesben lakás, hisz nincs külön bejárat.
2016. dec. 6. 14:01
 68/77 anonim ***** válasza:
77%

Hogy a kérdésedre is kapjál választ:

Én nem küldeném rá a férjem az anyósra, ez nem olyan súlyú dolog, amit te nem tudnál megtárgyalni.

Még a tekintélyednek is jót tenne, ha látja, hogy egyenrangú félként, mint nő a nővel kulturáltan megbeszéled vele a problémádat.

A férjedet a komolyabb dolgokra tartalékold, de remélhetőleg nem lesz olyasmi.

Én azt mondanám:

"Kedves Anyuka/Drága Erzsi néni! (nem kívánt rész törlendő!)

Szeretném megkérni, hogyha mos, tőlem kérjen ruhaneműt, ha nem elég a programhoz, ami maguknál összegyűlt.

Engem nagyon kínosan érint, ha a szennyesünkbe bárki is belenéz, mert lehet abban véres bugyi, sz*ros alsónadrág, foltos lepedő, amiket nem szeretném, ha rajtam kívül más is látna.

Köszönöm a megértését, örülök, hogy ezt sikerült megbeszélnünk, csókolom!"

Aztán, ha ezek után is turkál, akkor jöhet a férj! :)

2016. dec. 6. 14:02
 69/77 anonim ***** válasza:
28%

Egyebkent nekem is az jutna eszembe, h azt hiszi, nem tudom ellatni a picifiat, es rosszul esne. De nem vadidegenektol kerdezoskodnek, hanem artatlanul megkerdeznem, h hogyhogy az o teregetojere kerult a ferjem gatyaja.

Amugy fiatalon kulon lakasban, de egy hazban lakni a szulokkel nem gaz. Sokan csak ezt engedhetik meg maguknak. Sokan sajnos ezt sem. Ha sajat lakasra sporol vki, akkor nincs ertelme alberletre szorni a penzt. Nem ertem, ebbe minek kell belekotni.

2016. dec. 6. 14:11
 70/77 anonim ***** válasza:
3%
gondolom ha ráköltöttek és felújtották akkor nem fognak onnan elmenni sajátba, az nem opció az piócáknak
2016. dec. 6. 14:16
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!