Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Vajon miért teszi ezt az anyósom?

Vajon miért teszi ezt az anyósom?

Figyelt kérdés
Egy házban,külön emeleten lakunk. Észrevettem,hogy néha eltűnik egy-egy dolog a szennyeskosaramból. Pl. ma a férjem alsónadrágja és egy pár zoknija.Láttam,amikor az anyósom teregetett,hogy nála van Pedig külön mosunk.Vajon ez mire jó?
2016. dec. 6. 09:30
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/77 A kérdező kommentje:
A férjemnél lakom én úgy veszem,itt minden mi újítottunk fel.
2016. dec. 6. 09:52
 12/77 anonim ***** válasza:
46%

egy házban laktok a férjed anyjával. vagyis hiába veszel te oda bármit, max az a tied, de a ház nem a tied.

tessék külön kültözni, mint a felnőttek. komolyan szánalom hogy házas emberek a szülőkkel laknak és nekik áll feljebb, mikor olyanok mint a tinik, akkor egymásnál alszanak és anyós csúnyán néz, akkor még ő a szemét a SAJÁT házában. te max vendég vagy, vagy egy megtűrt személy

2016. dec. 6. 09:55
 13/77 anonim ***** válasza:
55%
Te mindent jobban tudsz- nemcsak az anyósnál, nálunk is. Na miért teszi? mesélj!
2016. dec. 6. 09:55
 14/77 anonim ***** válasza:
83%
Az annyira okos ötlet, hogy ilyesmiket a Gyakorin tippeltess idegenekkel. Nehogy az érintettel beszéld meg, vagy akár a férjed kérdezzen rá, hogy "anya, miért van nálad az én holmim" nem-nem, majd mi itt kitaláljuk neked.
2016. dec. 6. 09:56
 15/77 anonim ***** válasza:
63%
Még örülnék is neki,azzal is kevesebb problémám lenne. :D
2016. dec. 6. 09:57
 16/77 anonim ***** válasza:
44%

"Pedig semmit nem tud jobban"

Pedig az életkorából és élettapasztalatából adódóan lehet hogy már többet látott és több mindent tud mint te. Pl. házimunkában és a felnőtt, önálló léthez tartozó külön háztartás vezetésében is. Felnevelt egy/több gyereket stb.

Mi az amit nem tud jobban nálad?

2016. dec. 6. 10:00
 17/77 anonim ***** válasza:
83%
Egy mosógépetek van? Teljesen külön bejáratú a lakás? Csak, mert én is egy házban lakom az anyámmal, de két külön lakás, külön fürdőszoba, külön mosógép. Egyáltalán hogyan tud bejönni anyósod?
2016. dec. 6. 10:00
 18/77 anonim ***** válasza:
66%
A többi válaszolónak: nagyon rosszindulatúak vagytok. Én is együtt lakom anyámmal, sok millióból csináltunk a családi házból 2 lakásos házat. A környékünkön nem ritka a 4 lakásos társasház sem, abban 4 idegen család lakik együtt. Az jobb? Csak ha a rokonoddal laksz együtt egy telken az a ciki? Soha semmi gondunk nem adódott abból, hogy így élünk. Nem attól lesztek felnőttek, hogy messze költöztök anyutól, bár lehet nektek jobb ebben a hitben létezni.
2016. dec. 6. 10:05
 19/77 anonim ***** válasza:
82%

18: Én is társasházban lakom, de járnak át a szomszédok turkálni a szennyesünk között :D

Az a baj, hogy rokonokkal való együttélés során nagyon gyakori az ilyen, hogy hiába van két lakás egy épületben, telken, azt gondolják, hogy akkor bármikor csak úgy átmehetnek.

Keveseknek működik, hogy normálisan tudnak így együtt élni. Nekik nyilván jó.

De szerintem sokan (akiknél már korábban sem volt teljesen felhőtlen a viszony) ezt nem veszik számításba. Pedig ez csak azoknál működhet, akik tényleg nagyon összetartóak és szeretik egymást. Ha kényszerből maradnak ott a szülőknél, mert így olcsóbb, de egyébként nincsenek olyan közeli, közvetlen viszonyban, akkor általában ez lesz a vége.

2016. dec. 6. 10:08
 20/77 anonim ***** válasza:
44%

18: az társasháznak hívják és van 4-6-8-12 lakásos, de ott nem nyúlnak a szennyes alsógatya után anyósék, mert nem járkálnak át.

és DE igen a felnőttség az, hogy nem anyós, anyuci, apuci nyakán lakunk házasként (tiszta ciki) hanem önállóan!

2016. dec. 6. 10:09
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!