Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Te befogadnád a házadba...

Te befogadnád a házadba anyósodat, ha 7 évig rá se nézett volna az unokáira?

Figyelt kérdés
Sőt, azt üzente, hogy "dögöljön meg az összes". (Férjem testvére miatt csúnyán összeveszünk, azóta nem szóltunk egymáshoz.)Most hajléktalanná tette magát, és úgy gondolta hozzánk költözne. Jogos, hogy nem akarom befogadni?
2016. nov. 10. 20:26
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim válasza:
79%
rohadjon meg ott ahol van akkor
2016. nov. 11. 20:57
 52/63 anonim ***** válasza:
96%
Az biztos, hogy ha ezert nem beszel veletek akkor ha odafogadjatok a ferjed mindenben az o partjan all majd. Ezzel a ferfival vege lesz a hazassagodnak igyis ugyis.
2016. nov. 11. 21:10
 53/63 anonim ***** válasza:
93%

Biztos hogy nem.:)

Ha ő így támogatta az unokáit,a gyerekeim,én is így járok el vele.

De mikor azt mondta hogy dögöljön meg az összes,akkor tapostam volna bele a szájába.

De ő is magába nézhetne,ha így beszélt veletek,akkor ne is várja hogy befogadjátok.Tőlem mehetne ahova akarna, hidegen hagyna.

2016. nov. 11. 22:11
 54/63 anonim ***** válasza:
91%
Mindenesetre kiviláglott az is szépen, hogy a férjed milyen "ember" valójában...
2016. nov. 11. 22:13
 55/63 anonim ***** válasza:
8%
No és mesélj, milyen érzés gyilkosságra készülni, kérdező!
2016. nov. 11. 22:22
 56/63 anonim ***** válasza:
95%

Hát figyelj ez egy nagyon szar helyzet most neked... ugyanis ket tuz kozt vagy.

Vagy a sjata haragid es elveid valasztod, ez esetben osszeveszel a ferjeddel. Vagy engedsz a ferjednek,de akkor a te igazsagerzeted serul.

Ez sehogy sem jo...

Elolvastam az osszes kommentet, engem igazabol egy dolog erdekelne. A ferjed hogy vélekedik errol az egeszrol? O mit mondd arra, mikor azzal ervelsz, hogy le "dögöljönmeg-ezte" a gyereleiteket? Ő motnmondd az egész szotura? Nem fontos neki, hogy mit mondtak a gyerekeire?

2016. nov. 12. 07:08
 57/63 anonim ***** válasza:
0%

Azért megkérdezném az anyóst is, meg a férjedet is!

Amúgy azt sem hiszem el, hogy te diplomás vagy.

2016. nov. 12. 13:57
 58/63 A kérdező kommentje:

A férjem szerint nem kell komolyan venni azt, amit mondott. Mivel, hogy a mai napig nem kért bocsánatot, semmi megbánást nem mutatott, a gyermekemet le se tojta, amikor kiderült, hogy milyen betegsége van...amikor elmondtam érveimet, azt mondta, hogy ezeket most félre kellene tenni, ugyanis az anyukájáról van szó. Én megértem, hogy az anyja...De egy anya nem így viselkedik! Eldobott maga mellől mindenkit! Szóval nem tudom befogadni! Nem tudunk neki megbocsájtani!

Nem a híd alatt él, a testvérével egyenlőre.

2016. nov. 12. 14:59
 59/63 health visitor ***** válasza:
93%
Hát igen, így már más a helyzet.. :) ez esetben befogadnám a nyanyát, és idegileg úgy kicsinálnám, hogy 12 órán belül menekülne az utcára. Amikor kilépne az ajtón csak annyit mondanék: dögölj meg.
2016. nov. 12. 17:40
 60/63 anonim ***** válasza:
95%

Kérdező, ne süllyedj le a "dögölj meg" szintre!

A 13. hsz. vagyok. Fenntartom a tanácsomat mindenben, főleg így, hogy van hol laknia anyósodnak.

Felfokozott idegállapotban ne gondolkozzatok váláson, nagyon-nagyon sok nyugodt párbeszédre van szükségetek.

A kislányt is csitítsd le, te leszel erősebb, ha mindvégig következetes és higgadt maradsz!

2016. nov. 12. 19:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!