Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Befogadnad edesanyad ezek utan?

Befogadnad edesanyad ezek utan?

Figyelt kérdés
Csak diohejban a fobb problemai a kapcsolatunknak. Meg egesz tini koromban osszevesztem az aktualis baratjaval ezert megfenyegetett hogy kirak, es kimondta hogy szamara O fontosabb. Kesobb nem akarta megengedni hogy befejezzem a kozepiskolat, mert hogy dolgoznom kellene, mert nem bir eltartani. Alkalmi munkak mellett erettsegiztem le, aztan foallasban elmentem dolgozni es amellett tettem le egy szakmat, szinte minden penzem elvette ekozben. Hozzateszem O sosem dolgozott miota csak a vilagon vagyok. Szo szerint, nagyjabol 20 eve nincs munkaja. Aztan elvesztettem az allasom, es nem tudtam hazaadni, ekkor O osszepakolta a cuccaim, hogy akkor el lehet koltozni. Vegul is talaltam masikat es meg otthon maradtam de nemsokara elmentem kulfoldre. Ezek utan meg a tartozasokra adtam neki 200ezret mikor mar kint voltam. Ekkor tudtam volna neki segiteni munkat szerezni otthon, egy ismerettseg altal, csak annyit kellett volna mondani hogy elfogadja, de nem vallalta, mert "O ugyse birna". Ezek utan egy hazugsaggal meg penzt csalt ki tolem, ami nagyon rovid uton kiderult, ott hataroztam el hogy megszakitom a kapcsolatot, mert ez mar tobb a soknal. En hazakoltoztem, sajat csaladi hazam lett es kitalaltam egy vallalkozast, jol elek. Ot elhagyta az elettarsa, aki eddig eltartotta, O pedig eladta a lakasat, kiment az arabol Amerikaba, hogy majd ott fog elni meg dolgozni, csak hogy nem jott neki ossze, most pedig itt van lakas es munka nelkul, es termeszetesen nalam kopogtat. Ha ide fogadom eltarthatom es soha az eletbe kirakni se tudnam a kapcsolatomba meg belemaszna. Ti befogadnatok ezek utan? Legyszives csak komoly es intelligens valaszokat. Koszi
2013. júl. 27. 18:49
 1/9 anonim ***** válasza:
92%
Most kell tudnod nemet mondani, amíg még NEM késő !! Rettenetesen meg fogod bánni ha nem teszed. Most majd jön a többi hogy jaj mégiscsakazanyukád, de azon kívül, hogy belöle másztál ki nem nagyon szolgált rá az anyaságra. Lehet lepontozni, gyerünk, adjatok nekem ! Fontold meg, amit írtam.
2013. júl. 27. 18:55
 2/9 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem ne aldozd fel az eleted miatta. Attol meg, hogy az edesanyad torodhetsz a sajat boldogsagoddal. Ne fogadd be!
2013. júl. 27. 18:55
 3/9 anonim válasza:
92%

Akár tudatosan csinálja, akár nem, a válaszod legyen "NEM!!"!

Én biztos ezt tenném. Lehet, hogy szívtelen vagyok, de nem szoktam elfelejteni azt, aki ártott nekem.

2013. júl. 27. 19:20
 4/9 anonim ***** válasza:
88%

Semmiképp ne fogadd be. Ha képes volt azt mondani és érezteti is, hogy az új pasi fontosabb volt, mint te, akkor az én szemembe nem "mégis csak az anyukád" kategória.

A többi dolga is elég aljas, de ez mindent visz.

Nálunk a nagyanyám ilyen, anno azt mondta apának (13 éves volt), hogy ha nem tetszik az új "apád", akkor mehetsz. És azt is, mikor apáék építkeztek, hogy mi most nem segítünk, mert most éljük az életünket.

Mióta az öreg meghalt, azóta kapálózna,hogy oda akar költözni, azóta van neki "kisfia". Utáljuk, és csak röhögünk a markunba, hogy magára maradt, és nem tud bennünk lelkiismeret furdalást csinálni.

Az ilyen nem anya és nem nagymama, csak biológiailag volt képes gyereket vállalni.

2013. júl. 27. 19:23
 5/9 anonim ***** válasza:
88%
Egyértelműen NEM, semmi esetre sem.
2013. júl. 27. 20:26
 6/9 anonim válasza:
100%
Hú ez kemény így ,de ha fontosabb volt neki a párja akkor mond hogy neked is fontosabb a párod mint Ő.Majd elgondolkodik és elmegy melózni és kivesz egy lakást,űha meg nem akkor vessen magára amit te adsz az életben azt kapod vissza.Ez a rendszer....
2013. júl. 27. 22:15
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
egyértelműen nem! ha problémája van magát eltartani -->szociális otthon! ez nem kegyetlenség hanem önvédelem!
2013. júl. 28. 13:12
 8/9 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat. En is erre hajlok, es igy is lesz, de En meg kegyetlennek erzem magam a masik oldalon. Ilyen az elet, mindig minden a visszajara fordul egyszer...
2013. júl. 29. 16:51
 9/9 anonim válasza:
Teljesen egyet ertek a 6# valaszoloval
2014. ápr. 19. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!