Mennyire szereted anyósodat egy 10-se skálán?
Figyelt kérdés
1 utálom, igazi banya
5 elvagyunk de azért tartsuk meg a megfelelő távolságot
10 annyira szeretem mint a saját szüleim
Persze ezektől eltérő válszokat is szívesen várok!
2014. dec. 27. 11:35
1/33 anonim válasza:
Ha azt írom, hogy 1, az nem fedi teljesen a valóságot. Inkább -666.
(Amúgy nem is anyósként rossz, úgy csak egy nagy büdös nulla, de anyaként és nagymamaként minősíthetetlen.)
2/33 anonim válasza:
hát... még nem az anyósom, de 3-as szintnél sosem lesz magasabbon azt hiszem...
3/33 anonim válasza:
Olyan -10 körül rohangál :D
24/l
4/33 anonim válasza:
9, segitokész, kedves, nem szol bele semmibe. neki aztán mindegy,hogy mi mit, hogyan csinálunk. támogat a döntéseinkben (anyámmal ellentétben..)
5/33 anonim válasza:
10/6 Nem a vilag legrosszabb anyosa, de baromi nehez vele es imadja megbantani maga korul az embereket mikozben ugy tesz, h veletlen volt:-)))
6/33 anonim válasza:
4-es, add nekem, könyörgöm *.*
2. voltam :D
7/33 anonim válasza:
Amikor megismertem lenyűgözött a kedvessęge, aztán szép lassan kiderült, hogy 2színű, a hátam mögött kibeszél, hazugsàgokat terjeszt. Akkor megutáltam. Most 14 éve annak, hogy megismertem, szinte közömbös, nem érdekel. Pàrszor talàlkozom vele, de most is próbàlja a pàrom ellenem hangolni, hogy én milyen vagyok amiért nem jàrok át miközbe ő sose bàntott. Ezekszerint még hülye is :-)
8/33 anonim válasza:
Nálam detto ugyanaz mint az előttem szólónál de nálam még az 1 se érdemelné meg. Gyűlölöm amiket művel és ugy tesz mintha nem tett volna semmit és mindig én vagyok a hibás.
9/33 anonim válasza:
Én ugyan férfi vagyok és az anyósom is meghalt már, de részemről iránta 8-9 lenne a pontszám.
10/33 anonim válasza:
8-as:kedves, támogat minket (nem anyagilag, hanem segít gyerekre vigyázni, házat építeni, stb..)Egyszer összevesztünk a férjemmel valamin, és akkor is mellém állt, leszidta a saját fiát. Persze azért a saját szüleimet jobban szeretem, ezért nem adtam 10-est.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!