Igen,szeretem.Jól kijövünk.Majdnem együtt élnünk.
3 szintes társasházban lakunk.Ők laknak a 2.-on,mi pedig a 3.-on.Napi kapcsolatban vagyunk.
Bár jövőre tervezünk költözni egy kertes házba.
De bízom benne,hogy akkor is gyakori vendégek lesznek nálunk. :)
Szeretem, de nem élünk együtt. Nem is szeretnék.
Ő is határozott fajta, megvannak a maga rigolyái, én is. Csak feszültséget szülne a dolog. De szerencsére nem vagyunk ilyesmire rákényszerülve.
Minnél messzebb van annál jobban szeretem!
2 napig laktunk együtt, utána a párom nem bírta tovább és inkább elköltöztünk. A család körülbelül úgy néz ki szerinte, hogy ő a parancsnok, mindenki más meg katona...
Szeretem, és együtt élünk vele, lassan négy éve.
Vannak persze konfliktusok, de szerencsére a férjemmel mi abszolút erős egység vagyunk, így ha kell, határozottan fel tudunk lépni a "hülyeségek" ellen, illetve anyósom is értelmes/kedves, igazából bármit meg lehet vele beszélni. Csak hát mindenkinek vannak idegesítő tulajdonságai, amiket a vele élőknek tudni kell kezelni, és ez nem mindig könnyű.
Nagy dilemma ez mostanában amúgy nálunk, mert anyósomnak csak mi vagyunk, nagyon szeret bennünket, szeret velünk élni, és nekünk is jó így többnyire, de mégis, egyre többször jön az érzés, hogy jó lenne csak kettesben élnünk.
Az elkövetkezendő 5 év nagy problémája ez nekünk, mert családalapítás előtt dűlőre kell jutnunk.
Szeretem.
NEm lakunk vele, nem is szeretnénk, mondjuk saját szüleimmel se laknék együtt.
Hát a szeretet erős túlzás volna, de most már szerencsére jól kijövünk.
Nem, nem laknék vele együtt gy napot sem, inkább elköltöznék az ország másik végére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!